Reklam

Home » » Bugünün Saraylısı 20.Bölüm İzle

Bugünün Saraylısı 20.Bölüm İzle

Sponsorlu Bağlantılar

Bugünün Saraylısı Son Yeni Bölüm İzle

Bugünün Saraylısı 20. Bölüm fragmanı izle. ATV ekranının sevilen dizisi Bugünün Saraylısı bu hafta 20. Bölüm ile ekranlara geliyor. Bugünün Saraylısı 20.Bölümde Savaş ve Ayşen zor durumda.Savaş hırsına mı aşkınamı yönelecek ?Bugünün Saraylısı Yeni Bölüm 29 Mart Cumartesi bizlerle.

Bugünün Saraylısı Yeni Bölüm bizleri bekliyor.1 Haftalık aradan sonra Bugünün Saraylısı 20.Bölüm ile bizlerle olacak.Geçen haftadan yarım kalan aşk saatleri bu hafta yerini yine intikam ateşine bırakacak.Boş durmayan Rezzan Ataman aldığı bilgilerle Savaş'ı yolunda çevirecek gibi gözüküyor.Bakalım Savaş hangi tarafı seçecek intikam mı yoksa çok seviyorum diyerek o masum kızın hayalleri ile oynayan bir Savaş olmaktan vazgeçip gerçekten aşkına sahip çıkan bir Savaş mı izleyeceğiz.

Bugünün Saraylısı Son Bölüm'de önemli gelişmeler yaşandı.Atıf'ın eve dönmesi Feride'nin ölümden dönmesi Fatih ile Süreyya yakınlaşması ve tabi ki en önemlisi Ayşen'in Savaş'ın yaptığı evlenme teklifini kabul etmesi.Ama mutluluk hiç o kadarda kolay değil Bugünün Saraylısı izleyicisinin de sıkça karşılaştığı gibi insan bir şeyi elde etmesi için çok savaşması gerekiyor.İşte Saraylı ailelerin savaşı da böyle olur.

Bugünün Saraylısı Yeni Bölüm ile birlikte Savaş ve Ayşen arasında sürdürülmesi düşünülen beraberliğin geleceğini izleyeceğiz.Uzan zamandır Savaş seni seviyorum diyerek acaba oyun mu oynuyordu.Bizler ve siz Bugünün Saraylısı İzle takipçilerinin de Savaş'ın gerçekten değiştiğini mi düşündük ? Hep bir maske mi izledik bizleri de inandırarak Ayşen'e olan oyununu bizlere de yutturdu mu? İzleyip göreceğiz.Bugünün Saraylısı Son Bölüm Cumartesi 20:00 da Atv ve aynı anda Bugünün Saraylısı İzle Fan Sitesinde olacak.

Bugünün saraylısı Canlı İzle

Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum :

Yorum Gönder