Reklam

Home » » Bugünün Saraylısı 20.Bölüm Fragmanı Yayında

Bugünün Saraylısı 20.Bölüm Fragmanı Yayında

Sponsorlu Bağlantılar

Bugünün Saraylısı Son Bölüm İzle

Bugünün saraylısı 20.Bölüm Fragmanı Yayınlandı.Bugünün Saraylısı Son Bölüm Fragmanı konumuzun Devamında. Bugünün Saraylısı 20.Bölümde yaşanacaklar.Bugünün Saraylısı Savaş Ayşen'in Ata Katipoğlu'nun öz kızı olduğunu öğrenir.

Rezzan eline geçen fırsatı kullanır.Ayşen'in Ata'nın kızı olduğunu öğrenmesi onun için bir fırsattır. Savaş'ın Ata Katipoğlu takıntısı onların aşkının önüne geçebilir.Savaş'ın ona olan kini ve hırsı onun aşkının körelmesine mi yol açacak yoksa aşkını yaşamaya devem mı edecek.Bugünün Saraylısı son derece mutlu bir şekilde devam ederken bir şok ile bitti.Neslihan ve Rezzan işbirliği ile doğan bu kriz nasıl atlatılacak ?

Bugünün Saraylısı 20.Bölüm ile birlikte heyecan katlanarak artacak.Yayınlanan Bugünün Saraylısı Fragmanında araç üstüne düşen bir adam görünüyor.Bu adam kim ? Neden intihar etti ? Yoksa birisi tarafından aşağıya mı atıldı ? Rezzan Atman bulduğu bu kozu Savaş'a anlatırken babasının intikamını almaktan söz ederek Savaş'ı o canavar haline tekrar çevirmenin ve Ayşen'den kurtulmanın planlarını yapıyor.

 Bugünün Saraylısı Son Bölüm'de Ata hala Ayşen'i uymaya devem ediyor.Savaş'ı çok iyi tanıyan Ata Bey onun karanlık yüzünü bilmektedir.Artık herşey Ata'nın tahmin ettiği gibi gitmeye başladı Ayşen ile Savaş arasında gelişen olaylar Feride ve Atıf olayları hepsini öngören adam olan Ata Katipoğlu haklı çıkacak gibi gözüküyor.

Bugünün saraylısı 20.Bölüm Fragmanı İzle

Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum :

Yorum Gönder