Reklam

Home » » Bugünün Saraylısı 21.Bölüm Fragmanı

Bugünün Saraylısı 21.Bölüm Fragmanı

Sponsorlu Bağlantılar

Bugünün Saraylısı Son Bölüm İzle ,Bugünün Saraylısı Yeni Bölüm

Bugünün saraylısı 21. Yeni Bölüm ile birlikte 5 Nisan Cumartesi bizlerle olacak.Savaş'ı kötü bir sürpriz bekliyor.Savaş en mutlu anlarını hastanede geçirmek zorunda kalacak.Bugünün saraylısı Tüm Heyecanı ile devam ediyor.


Bugünün Saraylısı 21.bölüm heyecanı ile devam ediyor.Geçen hafta mutlu bir sonla bitecekti.Herkes yüzüklere odaklanmışken unutulan birisi vardı Neslihan.Neslihan  çaldığı silahla birlikte artık dayanamaz ve nişanın yapıldığı eve gelir.Kimse ondan bunu beklemiyordu aslında ama o bir türlü yenilgiyi kabullenmek istemedi.Onun bu hala gelmesinde hiç şüphesiz Rezzan Ataman'ın suçu yok değil.

Rezzan Bugünün Saraylısı 21.Bölüm'de yaşananlardan sonra bakalım Nelihan'a hala arka çıkacak mı.Savaş bu yaşananlardan sonra belkide Ayşen'e daha sıkı sıkıya bağlanır.Ata Bey kurdaleyi kesmeden mi bu hadiseler yaşanacak yoksa Ayşen muradına erecek mi?

Bugünün saraylısı Yeni Bölüm yine heyecan verici bir bölümle geliyor.Bugünün Saraylısı 21.Bölüm 5 Nisan Cumartesi yine aynı saatinde bizlerle olacak.Bakalım Bugünün Saraylısı Son Bölüm'de yaşanan gerilim devam edecek mi yoksa bu olaylar iki aile arasında dengeyi nasıl sağlayacak hep beraber göreceğiz.
Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum :

Yorum Gönder