Reklam

Home » » Bugünün Saraylısı 19.Bölüm İzle

Bugünün Saraylısı 19.Bölüm İzle

Sponsorlu Bağlantılar

Bugünün Saraylısı Yeni Bölüm İzle

Bugünün Saraylısı 19. Bölüm fragmanı izle. ATV ekranının sevilen dizisi Bugünün Saraylısı bu hafta 19. Bölüm ile ekranlara geliyor. Bugünün Saraylısı 19. bölümde neler yaşanacak? Bugünün Saraylısı 19. Bölümde heyecan dolu dakikalar. Ayşen ve Savaş'ın başına neler geliyor? Bugünün Saraylısı yeni bölüm ile ilgili ipuçları 19. Bölüm fragmanında. Bugünün Saraylısı 19. Bölüm

Bugünün Saraylısı 19.Bölüm 22 Mart Cumartesi yine bizlerle olacak.Geçen bölümde yaşananların fırtınası henüz bitmemişken yeni fırtınalar bizleri bekliyor.Taze aşıklarımız Ayşen ve Savaş bir yandan aşklarını yaşarken bir yandan da bu aşklarını başkalarına kabul ettirmekle uğraşacaklar.Bunun için bir hayli zorlukları geçmek zorunda kalacak olan ikili bakalım bunda başarılı olabilecekler mi?

Geçen hafta Neslihan'ın akıl almaz bir şekilde silahı Savaş'a doğrultması ile biten Bugünün Saraylısı kaldığı yerden devam edecek.Bugünün Saraylısı Son Bölüm'de yaşanan bu sahne bizlere gösterdi ki Neslihan hala Savaş'tan vazgeçmiş değil.Rezzan bir planlar içerisinde. Yayınlanan Bugünün Saraylısı Son Bölüm Fragmanında onu reklam yüzü olarak kullanmaktan bahseden Rezzan Ataman acaba nasıl bir şey planlamaktadır ?

Evliklik kararı alan Ayşen ve Savaş belkide bir başka insanların mutluluğunun önünü açmış olabilir.Fatih ve Süreyya beraber vakit geçirmeye başlar.Acaba bu sevgi ne kadar gerçekçi olacak.Fatih gerçekten onu gönülden sevecek mi yoksa oda ince hesaplar yaparak Süreyya üstünden Savaş'ı vurmak mı isteyecektir ? .Bizler  Bugünün Saraylısı izle ekibi olarak bunu yapmasını istemeyiz.Belkide dizide en masum olan kişi o.Aşkının kurbanı olmuş birisi.


Bugünün saraylısı Canlı İzle

Bugünün saraylısı İzle 19.Bölüm




Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum :

Yorum Gönder