Reklam

Home » » Bugünün Saraylısı 19.Bölüm Fragmanı

Bugünün Saraylısı 19.Bölüm Fragmanı

Sponsorlu Bağlantılar


Bugünün Saraylısı 19.Bölüm Hd 720p  Youtube Anında İzle,Bugünün saraylısı Son Bölüm 22 mart,Bugünün Saraylısı 19.Bölüm Tek Parça 

Bugünün Saraylısı  19. Bölüm Hd izle. Bugünün Saraylısı 19. Bölüm fullhd izle. Bugünün Saraylısı tek parça izle, Bugünün Saraylısı son bölüm izle, fenomen dizi Bugünün Saraylısı yeni bölümü ile tıkla dizi izle Atv dizi izle...Bugünün Saraylısı 19. Bölüm 1080p seyret. Bugünün Saraylısı son bölüm 720 izle tıkla dizi izle... Bugünün Saraylısı 19 Bölüm izle

Bir Bugünün Saraylısı günü daha geldi çattı.Geçen hafta yarıda kalan heyecan bu hafta tüm hızı ile devam edecek.Duygu ve aşk yüklü geçen Bugünün Saraylısı 18.Bölüm  kaldığı yerden devam ediyor.Çılgın aşıklarımız yine gününü gün ederken kötü odaklar yine boş durmayacak.En son Neslihan Savaş'a silah doğrultmuştu bakalım o silahı ateşleyecek mi? Ateşlenen silah Savaş'a isabet edecek mi?

Bir yandan aşklarını yaşayan Ayşen ve Savaş diğer yandan zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacaklar.Bugünün saraylısı İzle takipçilerinin de bildiği gibi bu ilişkiyi istemeyen çok sayıda insan var.Bunların başında da Savaş'ın annesi geliyor.Daha önce intikam almak için Ayşen'in geçmişimi araştırma görevini avukata veren Savaş bu silahla kendisi vurulabilir.

Bugünün saraylısı Son Bölüm yine hareketli geçecek.Rezzan bir telefon alır ve bu telefondaki ses büyük ihtimalle o avukat olabilir Ayşen'in Ata Bey'in öz kızı olduğunu söylemektedir.Bu durum nasıl bir sonuç doğuracak Rezzan bunu nasıl karşılayacak ? Bu gerçek daha kimlere yayılacak ?

Bu kadar olumsuzluklara rağmen yeni bir aşk doğuyor olabilir.Fatih Ayşen'den elleri boş dönmüştü.Bugünün saraylısı 19.Bölüm ile birlikte bu ikilinin aşklarına şahit olabiliriz.Fatih doğru bir tercihi zorda olsa yapmak zorundadır.Onu seven birisinin olduğunun nihayet farkına varacak mıdır ?

Bugünün saraylısı izle Fan Sitesi

Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum :

Yorum Gönder