Reklam

Home » » Bugünün Saraylısı 18.Bölüm

Bugünün Saraylısı 18.Bölüm

Sponsorlu Bağlantılar

Bugünün Saraylısı  18. Bölüm Hd izle. Bugünün Saraylısı 18. Bölüm fullhd izle. Bugünün Saraylısı 18. Bölüm 1080p seyret. Bugünün Saraylısı son bölüm 720 izle tıkla dizi izle... Bugünün Saraylısı 18. Bölüm izle, Bugünün Saraylısı tek parça izle

Bugünün Saraylısı günü olan Cumartesi'ye çok az bir süre kaldı.Bugünün Saraylısı Son Bölüm bizler için yine aynı gününde yani 15 Mart Salı günü ATV'ekranlarında olacak.Aynı anda sitemiz Bugünün Saraylısı İzle olarak eş zamanlı sizinleyiz.

Bugünün Saraylısı heyecan verici ve etkileyici bir bölüm ile daha bizlerle olacak. Eminim sizlerde bizim gibi bu bölümün gelmesini dört gözle bekliyorsunuz.Geçtiğimiz hafta yayınlanan Bugünün Saraylısı 17.Bölüm ile birlikte hepimizin heyecanı yarım kaldı.Savaş ve Ayşen uzun bir zamandır bizlerinde beklediği gibi baş başa kaldılar.Savaş nihayet o romantik yüzünü ona gösterdi bundan çokça etkilenen Ayşen bakalım daha fazla direnebilecek mi ?

Bugünün Saraylısı Son Bölüm'de herkesin bakışları arasında ve kimseye aldırmadan adeta gözü kör olmuşcasına Ayşen'i kaçıran Savaş sonunda muradına erecek mi yoksa o keçi inatlı Ayşen artık pes deyip kendini aşkın sularına atacak mı ? Bizlerin arzusu tabi ki bu ikilinin aşklarını yaşaması ama Bugünün Saraylısı Son Bölümde gördüğümüz gibi bu hala zor gözüküyor.Arkadan dönen dolaplar ve gücün vermiş olduğu bazı şeyler buna engel olacaktır.En başta Rezzan Ataman bu işe çomak sokacaktır.Tabi ki bizim Neslihan'ı unutmayalım küçük ama etkili :)

Bugünün Saraylısı Yeni Bölüm bizlere bu ikilinin akıbetini gösterecek.Bir yanda bir aşk filizlenirken diğer tarafta dağılan bir yuvaya şahit olacağız.Üftade evi terk edecektir ama bu terk ediş çok uzun süreli olacağını sanmıyorum.Çünkü tanıdığımız Üftade bu sosyete hayatını bitirip kendini rezil etmez ve bir şekilde evine Ata ya dönmek zorunda kalacaktır.Feride hala bildiğimiz gibi hala kendini toparlamakta zorluk çekiyor.Kendini dışlanmış görüyor ama bilmediği şey ailesinin yanının her yerden güvende olacağıdır.Atıf her zaman onun için bir dert ve sıkıntı olmaya devam edecektir.İlk fırsatta Atıf yapacağını yapmak için bekliyor.

Savaş ve Fatih arasında süren Ayşen savaşı alevlenecek artık.Fatih bizce gözü ondan başkasını görmeyen birisinin onu beklediğin bilmek zorunda.Savaş'ın kız kardeşi onunun için yanarken o hala Ayşen'in peşinde koşmanın derdindedir.Bu savaş yine Bugünün Saraylısı 18.Bölümde alevlenecek ? Tabi ki Ayşen tercihi çok önemli Bugünün Saraylısı İzleyicisin de görüşlerini almak isteriz ama bizce Ayşen Savaş'a aşıktır.Fatih bu işten vazgeçse iyi olur çünkü bu ikilem onu zora sokacaktır.Süreyya ile olan ilişkisini gözden geçirmelidir ?

"Bugünün Saraylısı yeni Bölüm" ile birlikte bizlerle olacak.Yine entrikaların ve kavgaların izleneceği bölüm yönetmen Bahadır İnce sonrası dahada hareketlendi.Bakalım bizleri neler bekliyor.

Bugünün Saraylısı, yeni bölümüyle şimdi atv'de! İyi seyirler... ‪#‎evlilikteklifi‬
İzlemekte olduğunuz Video www.atv.com.tr adresinden alınmıştır.
Bugünün Saraylısı 18.Bölüm İzle  
Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum :

Yorum Gönder