Reklam

Home » » Beyaz Gece Dizisi Fragmanı

Beyaz Gece Dizisi Fragmanı

Sponsorlu Bağlantılar

Beyaz Gece Fragmanı yayınlandıktan sonra bir süre dizinin akıbeti belli olmadı. Bu sorunun oyuncu seçimlerinden kaynaklı olduğunu düşünüyoruz. Kısa bir süre içerisinde dizinin yeni tanıtım fragmanları ile sizlerle birlikte olacağız. ATV ve Ay Yapım iş birliği ile hazırlanan dizi için artık geri sayıma geçmiş bulunmaktayız. Bakalım bizleri nasıl bir senaryo ve dizi bekliyor olacak.
 
Beyaz Gece Dizisi Ne Zaman Başlayacak sorusu izleyicinin en çok merak ettiği konulardan birisi elbette. Oyuncu eğer Cansu dere olursa dizinin gidişatı da iyi olacaktır diye düşünüyoruz. Bu kadar beklemeye değeceğini düşündüğümüz bir yapım bizleri bekliyor olacak. Oyuncular ve daha fazla bilgi için Beyaz GeceFan Sitesi haberleri sürekli güncel sizleri bekliyor olacak.

Beyaz Gece Canlı izle sayfamız ile sizlerle birlikte olacağız. Dizinin yayında olduğu zaman dilimi içerisinde sayfamızdan diziyi takip edebilirsiniz. Ayrıca dizinin bitimi ile birlikte çok özel videolar ile sizlerle olacağız. Alternatif ATV Canlı izle seçenekleri ile diziyi kaçırmayacaksınız. Bu kadar da değil elbette dizinin yayında olmadığı saatte ATV izlemek sitemizden mümkün olacaktır.

Beyaz Gece Dizisi Nerede Çekiliyor izleyicinin en çok merak ettiği ve Google üzerinde en çok aranan kelimelerden birisidir. Bu sorunun cevabını öğrendiğimiz zaman sizlerle fan sitemiz aracılığı ile paylaşacağız. Setten çok özel anlar ve fotoğraflar ve diğer medyalar sizlerle birlikte olacak.


ATV izleyicisin merakla beklediği "Beyaz Gece" için artık geri yapım başladı. Ay Yapım tarafından hazırlanan ve çalışmaları titizlikle devam eden dizinin oyuncu kadrosu henüz netleşmiş değil. Cansu Dere ismi bir dönem ortaya atıldı ama izleyiciye sürpriz yapılmak istenircesine oyuncuların isimler hala açıklanmış değil . Bu soru izleyicin kafasını bulandırmış gözükse de Beyaz Gece İzleyicisi sabırlı bekleyişini sürdürmeye kararlı.

Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum :

Yorum Gönder