Reklam

Home » » Hatırla Gönül Oyuncuları ve Konusu Nedir?

Hatırla Gönül Oyuncuları ve Konusu Nedir?

Sponsorlu Bağlantılar

Gökçe Bahadır , Onur Saylak ve Engin Öztürk ile birlikte onların hikayesinin içinde bizler de yer alacağız. Hatırla Gönül izle de anlatılan hikaye ne kadar içsel olursa o kadar bizleri kendine bağlayacaktır diye düşünüyoruz. Yine bir geçmişte yaşanan pişmanlıklar ve izi kalmış günahların gölgesine yaşanmaya çalışılacak bir aşk hikayesi ve buna engel olacak kötülükler gözler önüne serilecek.

Hatırla Gönül Konusu ise geçmişte yaşanan olumsuzluk ve kötü anıların bir gün tekrar gün yüzüne çıkması ve devam eden hayatlara etkisini anlatacak. Tabi ki bu hikayeye Aşk da konu edilecek ve bu üç kişinin hayatlarının bir şekilde kesişmesini konu alacak. Gökçe Bahadır’a eşlik edecek isimler ise Onur Saylak ve Engin Öztürk olacak.

Hatırla Gönül canlı izle sayfamız ile dizinin yayında olduğu zamanlarda ve diğer zaman dilimlerinde sizlerle birlikte olacağız. Bunun haricinde Hatırla Gönül Fragmanı ve detaylar ile sizlerle birlikte olacağız. Yine Hatırla Gönül Oyuncu Kadrosu tanıtımları siz değerli ziyaretçilerimiz için sitemizde sunulmaya başlandı.

Hatırla Gönül Dizisi ile yeni bir heyecan bizleri bekliyor. Gökçe Bahadır yeni dizisi ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Uzun bir süredir ekranlarda görünmeyen oyuncu yeni başrol rolü  ile bizlerin karşısına çıkacak. Gökçe Bahadır  "Hatırla Gönül" ile büyük bir ihtimalle Gönül karakteri ile karşımıza çıkacak.


Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum :

Yorum Gönder