Reklam

Home » » Beyaz Gece Dizisi Oyuncuları Kimlerdir ?

Beyaz Gece Dizisi Oyuncuları Kimlerdir ?

Sponsorlu Bağlantılar

ATV ekranlarında ve Ay Yapım tarafından hazırlanan süper bir dizi daha bizleri bekliyor. Geçen sezonların bomba yapımları olan Karadayı ve Kara Para Aşk bittikten sonra hiç bir Ay Yapım dizisinin kalmamasından dolayı hem Ay Yapım hemde ATV yeni bir atağa geçti. Bir hayli ilginç detaylara sahne olan bir Tanıtım Fragmanı yayınlandı. Dizinin adı ise "Beyaz Gece" oldu ve ismi de bir hayli ilgi çekici olduğunu belirtelim.


Dizinin oyuncuları hakkında net detaylar ulaşmasa da dizinin usta ve değerli oyunculardan kurulu olacağını tahmin ediyoruz. Hala bünyesinde bir çok yıldızı barındıran yapım şirketi bakalım Beyaz Gece Dizisi ile hangi yüzleri ekrana sürecek , yoksa tamamen yeni isimler ile mi yola devam edecek ? ATV iki dev yapımının final yapması ile oluşan boşluğu doldurmak için kolları sıvadı ve bu ilginç hikayesi ile diziyi vizyona sürecek gibi gözüküyor.

Beyaz Gece Oyuncuları ilerleyen günler içerisinde netleşecektir. Açtığımız fan sitesi ile sizlerde bu bilgilere ulaşmanız mümkün olacak. Beyaz Gece adı altında nasıl bir konu çıkacak doğrusu bizlerde merak ediyoruz. Bir hava limanı bekleme salonunda başlayan bir hikaye olacak.Daha önce yani geçen sezonun ATV Kara Ekmek Dizisi için aynı yolu tercih etmiş ve uçurum kenarında yüzleri görünmeyen gizemli bir tanıtım yayınlamıştı. Yine buna benzer bir olayı da Beyaz Gece izle de gördük ve umut ediyoruz ki bu beklentilerimiz boş çıkmayacaktır.


Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum :

Yorum Gönder