Reklam

Home » » Mutlu Ol Yeter Dizisi Oyuncu Kadrosu ve Konusu Nedir ?

Mutlu Ol Yeter Dizisi Oyuncu Kadrosu ve Konusu Nedir ?

Sponsorlu Bağlantılar

Ekipten ayrıldıktan sonra kendisi ayrı bir projede rol almak isteyen Ali Atay Mutlu Ol Yeter Dizisi ile ekranlara dönecek ve ortaya süper bir yapım çıkacak. Bu ayın sonuna doğru dizinin ilk görüntülerinin yayınlanacağını da düşünüyoruz ve bunun olası ihtimalinin yüksek olduğunu da belirtelim . Her ne kadar ATV dizilerinin son dönemlerde düşüş içerisinde olduğunu görsek te , şuan için aksiyon ve dram tarzından sıkılan seyircinin bu tarz eğlenceli yapımlara ihtiyacının olduğunu da söyleyelim . Diğer kanallarda başlayan Romantik-Komedi dalında yer alan dizilerin ne kadar başarılı olduğunu gördükten sonra Mutlu Ol Yeter izle yapımının da bu başarıyı yakalaması çok olası ve muhtemel gözüküyor. Bakalım bu görüşlerimiz bizi yanıltacak mı ?


Şuan için net bir açıklama olmasa da bizler yine de sizleri aydınlatmak isteriz. "Mutlu Ol Yeter" için artık geri sayıma geçildiğini rahat bir şekilde söyleyebiliriz. Sonuçta bir mahalle dizisi olan dizi için çalışmalar tüm hızı ile devam ederken çekimlerin başladığını da belirtelim.

Çekimlerin başlaması dizinin yakın zamanda yayınlanacağının göstergesi ama şuan için net bir görüntü veya fragman yayınlanmadı. Bizler tecrübelerimize dayanarak dizinin Nisan ayına sarkacağını düşünüyoruz. ATV kanalının şuan için bu diziye çok ihtiyacı olduğu da aşikar. Öyle ki şuan için bir dizi kanalı olan ATV Pazar günlerini boş geçiriyor ve Cumartesi akşamları yayınlanan Kertenkele'den sonra Pazar akşamı da bu eğlenceli yapım çok iyi giderdi diye düşünüyoruz.


Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum :

Yorum Gönder