Reklam

Home » » Aşk Yeniden Son Bölüm Özeti ve Fragmanı izle

Aşk Yeniden Son Bölüm Özeti ve Fragmanı izle

Sponsorlu Bağlantılar

Ekranların reyting rekortmeni dizisi Aşk Yeniden izleyenlere keyifli anlar yaşatmaya devam ediyor. Eğlence hız kesmeden devam eden Aşk Yeniden Dizisi bakalım bu hafta neler yaşanacak.

Aşk Yeniden Son Bölüm de Ertan, Fatih ile Zeynep'in arasında olan şeyi öğrenmek için onlara gizlice yaklaşıyor. Paintball savaşı yapan Zeynep Fatih ve diğerlerinin arasına sızan Ertan'ın kimliği ortaya çıkınca Fatih, Ertan'a saldırıyor ve onu bayıltıyor.

Ertan'ı kendine gelsin diye apar topar villaya götüren Zeynep ve Fatih onu gizlice villaya sokmaya çalışırken oldukça komik sahneler yaşanıyor. Ertan evin içinde ve etrafında ruh gibi gezerken ev sahiplerine görünmeyide ihmal etmiyor. Hayal meyal şekilde Ertanı görenler onun kim yada ne olduğuna anlam veremezken Fatih ile Zeynep ondan kurtulma yolunu ve evdekilere göstermeme çabası oldukça eğlenceli bir dizi sundu.

Ertan dan kurtulmanın yolunu arayan ikili nihayet bu istediklerine kavuşuyor. Evin görevlilerinden birisi Ertan'ı kaçakların bulunduğu bir konteyner ile Rusya'ya gönderiyor. Ertan uyandığında nerede olduğunu anlam veremez halde çılgınlar gibi bağırsada artık onu kimse duymayacaktır.

Aşk Yeniden Canlı izle sayfamızda dizinin yeni bölümlerini kaçırmadan izleyebilirsiniz.  Üstelik Fox Tv canlı yayını sayesinde mobil telefonunuz yada bilgisayarınızdan rahatlıkla diziyi izleyebilirsiniz.
Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum :

Yorum Gönder