Reklam

Home » » Mutlu Ol Yeter Dizisi Yakında Ekranlarda

Mutlu Ol Yeter Dizisi Yakında Ekranlarda

Sponsorlu Bağlantılar

Uzun zamandır haberleri yayılan ama bir türlü hayata geçmeyen proje nihayet başlıyor. Oyuncu Kadrosu son derece zengin olan "Mutlu Ol Yeter Dizisi" , Ali Atay , Ertan Saban , Aslı Enver ve Öner Erkan'lı kadrosu ile yakında ATV'de başlayacak ve bizleri kahkahaya boğacak.


Dizinin yayınlanacağı kanal ATV oldu. Şuan için elinde mevcut 7 adet dizi olan kanal , son zamanlarda iyi bir reyting yakalayamayan Sevdam Alabora adlı yapımı bitirme kararı almıştı. Onun sonucunda NTC Medya ile çok iyi ilişkileri olan kanal hemen projeyi hayata geçirdi ve dizinin bu kanalda yayınlanması kesinleşti. Son olarak yaptığı dizilerden istediği verimi alamayan kanal artık fenomen olacak bir yapıma ihtiyacı var. Karadayı adlı dizinin de sezon sonunda final yapacak olması nedeni ile iyice sıkıntıya giren kanal , çok tutacak yapımlar üstünde duruyor. Artık yüksek bütçeli yapımları almaktan kaçınan kanal risk almak istemiyor. Çünkü yaptığı işlerden zarar etmek onun için çok zor geliyor. Şimdi ise bu sıcak mahalle dizisi Mutlu Ol Yeter izle ile elini güçlendirmek ve dizi halkasına bir yenisini daha eklemek istiyor.

Mutlu Ol Yeter Oyuncu Kadrosu ve Konusu


Ayrıca gelecek sezonun planları arasında bu yapımda yer alıyor. NTC Medya son dönemin popüler yapımcılarından birisi ve bir çok dizide onun imzası var. Yerli film , ve dizi yapımcılığında büyük bir atılım yapan kanal hali hazırda bir çok dizinin yapımcılığını yapıyor. Beyaz Yalan ve Kardeş Payı gibi projelerin yanında yine ATV kanalında yayınlanan Bedel dizisi şuan için lokomotif diziler konumunda. Şimdi ise Mutlu Ol Yeter ile sükse yapmak isteyen ve baş yapımlar arasına adını yazdırmak isteyen yapımcı firma ve kanal bakalım nasıl bir iş ortaya çıkaracaklar.
Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum :

Yorum Gönder