Reklam

Home » » ATV'den Yeni Dizi Bedel

ATV'den Yeni Dizi Bedel

Sponsorlu Bağlantılar

BEDEL DİZİSİ ATV

Bedel dizisi ne zaman başlayacak . ATV'den yeni dizi bedel yeni yılda başlayacak.Bedel dizisi ne zaman yayınlanacak? Bedel dizisi oyuncuları kim?

ATV  kanalın yeni yayın dönemi için hazırladığı  yapımlardan biriside "Bedel Dizisi" olacak. Dizinin günlük dizi olduğu iddia edilse de haftalık dizi olma ihtimali de yüksek. Diğer kanallara baktığımız zaman gündüz kuşağında dizi yayınlayan kanallar var. Özellikle Star Tv hafta içi her gün yayınladığı Beni Affet izlenme oranlarına baktığımız zaman gerçekten de yüksek oranlara sahip diyebiliriz. İşte bu doğrultuda ATV "Bedel" için kolları sıvadı ve günlük dizi olma ihtimali yüksek.

BEDEL DİZİSİ OYUNCULARI


Günlük veya haftalık olsun fark etmez ama süper bir yapım bizleri bekliyor. Aşklar entrika ve ihanetin peşinden yaşanacak olan ayrılığın hikayesini gözlerimizi kırpmadan izleyeceğiz. Bedel Dizisi oyuncuları henüz belli olmasa da ilerleyen günlerde bu konuda açıklığa kavuşacaktır. NTC Medya tarafından hazırlanan yapım için başlama tarihi henüz belli değil. Bedel Dizisi Ne Zaman başlayacak sorusu şuan için netlik kazanmış değil ama Ocak sonu veya Şubat ayının başında ekranlarda olma olasılığı yüksek. Bedel Dizisi Fragmanı yayınlandı ve bu fragmanı izlemek için fan sitemizi ziyaret etmeniz yeterli olacaktır. Sürükleyici hikayesi ile Bedel çok yakında ATV ekranlarında ve sitemizde olacak. Bizi takip etmeye devam edin.

Bedel Dizisi 1.Bölüm izle

Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum :

Yorum Gönder