Reklam

Home » » Kertenkele Timur Acar

Kertenkele Timur Acar

Sponsorlu Bağlantılar

Timur Acar'dan yep yeni bir dizi geliyor. ATV yeni yayın dönemine hızlı bir giriş yaptı . Yeni diziler ile sezona başlayan ve işini sıkı tutan yönetim "Kertenkele" adlı diziyi de yayına sürmeye hazırlanıyor. Timur Acar birçok komedi dizisi ve filminde görev almış ve sevilen tiplemelere imza atmış bir isim. Şimdilerde Kertenkele Dizisi için hırsız olacak olan Acar ve onu sürekli kovalayan bir komiserin hikayesini anlatıyor. Timur Acar hırsız rolünü oynarken Erdinç Gülener onu sürekli kovalayan polis rolünde olacak. ATV kanalının iç yapımı olarak ekranlara gelecek olan yapım bizleri komediye doyuracak bir yapım olmayı hedefliyor. ATV yeni sezonda Kertenkele isimli Dizi ile çok konuşulacak. Kertenkele İzle yönetmen koltuğunda oturan isim ise Kartal Çidamlı olacak.


Kertenkele yeni sezonda izleyicinin farklı bir yapım aradığı zaman izleyebileceği bir dizi olarak karşımıza çıkıyor. Kertenkele Dizisinin Konusu ise kısaca şu şekilde olacak ; Timur Acar (Kertenkele) profesyonel bir hırsızdır. Sürekli hırsızlık yapar ve paçayı kurtarır. O sırada devamlı onun peşine düşen ve bunu takıntı haline getiren birde komiser vardır. Komiser rolü ile izleyeceğimiz isim Erdinç Gülener olacak. Bir gün Kertenkeleyi yakalayan komiser onu içeri atar ama bu pek uzun sürmez. İçeriden kaçmayı başaran Kertenkele yine bela olacaktır. Bu sefer kaçarken sınır köylerinden birine sığınır tesadüf eseri bu köyde imam eksikliği vardır ve aranan kan bulunmuştur :) Kertenkele mecburen imamlık rolünü sürdürecektir ama hesap etmediği bir şey vardır aşık olmak. Kertenkele aşkı seçip yaşadığı bu hayattan kurtulabilecek mi?

Bu iki isim dışında dizide rol alacak isimlerden bir kaçı şu şekilde ; Şemsi İnkaya , Sinan Çalışkanoğlu ,Umut Oğuz gibi isimler rol alacak. İlerleyen günlerde başka isimlerinde diziye katılmasını bekliyoruz. Kertenkele Son Bölüm yayınlandığı zaman sitemizden sizlerle olacağız. Yayınlanacak olan Kertenkele Fragmanları da sitemizden bulabilirsiniz.
Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum :

Yorum Gönder