Reklam

Home » » Bugünün Saraylısı 28.Bölüm İzle 31 Mayıs Cumartesi

Bugünün Saraylısı 28.Bölüm İzle 31 Mayıs Cumartesi

Sponsorlu Bağlantılar

BUGÜNÜN SARAYLISI 28. SON BÖLÜM İZLE,BUGÜNÜN SARAYLISI SON YENİ BÖLÜM,BUGÜNÜN SARAYLISI YENİ BÖLÜM

Bugünün Saraylısı Son Bölüm de heyecan artıyor ortalık karışıyor.Artık kim dost kim düşman ayırt etmekte zorlanıyoruz.Üftade Yaşayacak mı ? Ata'nın zor zamanları .Bugünün saraylısı 28.Bölüm ile bizlerle olacak.Bugünün Saraylısı Son yeni Bölüm Cumartesi Atv de ve eş zamanlı olarak sitemiz Bugünün Saraylısı İzle Fan Sayfamızda.

Bugünün Saraylısı Son Bölüm heyecan dolu bir bölümle yine bizlerle olacak.Katipoğlu ailesi ile Ataman ailesi arasında gerilim artarak devam ederken birde işin içine Fatih girer.Bugünün Saraylısı Son Bölüm  de iyice yakınlaşan Fatih ve Süreyya ayrı bir gerilime yol açar.Ayşen Bugünün Saraylısı Son Bölüm  de aldığı darbeyi Fatih kozunu kullanarak Savaş'tan çıkarmak amacında.Bugünün Saraylısı İzle Fan Sayfası ziyaretçilerinin en istemediği senaryo hayata geçer ve Ayşen Fatih'e yakınlaşır.Onun sevgisini koz olarak kullanmak isteyen Ayşen Fatih'i sevmiyor ama yinede onu intikam aracı olarak kullanmak amacında.

Bugünün Saraylısı Son Bölüm  ile birlikte gerilimde artarak devam edecek.Süreyya ile Fatih ilişkilerini bir adım daha ileri getirirler.Zaten gergin olan Savaş Ayşen ile yakınlaşan Fatih'in birde Süreyya ile olan ilişki üzerine iyice çileden çıkar.Bugünün Saraylısı Son Bölüm de yine silah çekilir.Savaş namluyu Fatih'e çevirir ama neden çevirir Ayşen için mi Süreyya için mi ? Bugünün Saraylısı Son Bölüm de en çok merak edilen konu bu olacak.

Bugünün Saraylısı Son Bölüm de fatih artık bir seçim yapmak zorundadır.Ya koşulsuz Süreyyayı sevecek yada Ayşen'de ısrar edecek.Ama bu tercihi Fatih yapabilir mi ? İzleyip hep beraber göreceğiz.Bugünün saraylısı 28.Bölüm ile yine bomba gibi geliyor.Bugünün Saraylısı  Yeni Bölüm de Atıf yine sahne alır ve her zaman ve en iyi yaptığı işi yapar.Kendini kurtarmak için Ayşen'in onun kardeşi olduğunu Feride'ye söyler.Ama hesaba katmadığı bir şey var ki Atıf'ın koz olarak kullandığı çocuk hayatını yitirebilir.Buda Bugünün Saraylısı Son Bölüm de Atıf için iyi haber olmaz.Bugünün Saraylısı 28.Bölüm 31 Mayıs Cumartesi günü bizlerle olacak.Dizi yayında olduğu zaman Bugünün Saraylısı Canlı İzle seçeneği ve sonrasında Bölümün tamamı ayrıca Bugünün Saraylısı 28.Bölüm Yorumları ile sizlerle olacağız.

Bugünün Saraylısı İzle Fan Sitesi



#oyun
Sitemiz Bir FAN sitesidir.Sitemizde yayınlanan Fotoğraf Video ve Linkler Resmi Site olan www.atv.com.tr adresinden alınmaktadır.Yayınlanmakta olan Video'lar Atv sitesinden EMBED kodu vasıtası ile verilmektedir.Telif hakkı ihlal ettiğimizi düşünüyorsanız veya bir videoyu sitemizden kaldırmamızı istediğiniz zaman "İletişim" kısmından bizlere ulaşabilirsiniz.

Bugünün Saraylısı 28.Bölüm Tek Parça İzle 


Sponsorlu Bağlantılar

1 yorum :