Reklam

Home » » Göç Zamanı Hangi Kanalda?

Göç Zamanı Hangi Kanalda?

Sponsorlu Bağlantılar

Göç Zamanı Hangi Kanalda?
Göç Zamanı Hangi Kanalda?
Göç Zamanı Hangi Kanalda? Olacak sorusu da netlik kazanmış oldu. İlk zamanlar ATV kanalında başlayacağı söylenen dizimizin yayın kanalı da belli oldu. Buna göre "Göç Zamanı Star Tv" ekranlarında olacak. Popüler dizilerinin yanına bir yenisini daha eklemiş olacak. Bakalım bizleri basıl bir hikaye bekliyor olacak.


Göç Zamanı canlı izle sayfamız ile birlikte dizinin canlı yayınını sizlere ulaştıcağız. Dizinin yayın saatinde sitemizde bulunan GöçZamanı Canlı sayfası ile sizlere en iyi görüntü ve hızlı hizmeti vereceğiz. Ayrıca diğer zaman dilimlerinde de sitemizden Star Tv canlı yayını sunulacaktır.

Göç Zamanı Dizisi ile artık yeni bir dizimiz olacak. Star Tv ekranlarında başlayacak olan Göç Zamanı Oyuncu kadrosu da belli oldu. Buna göre dizimizde Vahide Perçin , Talat Bulut ve Cansu Tosun başrol olarak karşımıza çıkacak. Yeni Yayın dönemi olan Ocak ayı ile birlikte bizlerle olacak. Bu dizinin yapımcısı ise tanıdık bir şirket olan Limon Film olacak. Hali hazırda Kara Ekmek gibi dev bir dizinin de yapımcılığımı yapan şirket bakalım bizlere nasıl bir yapım sunacaklar.

Göç Zamanı ne Zaman başlıyor sorusu da bu yazımızla son bulacak. Öyle ki dizimizin yayın zamanı Ocak 2016 olarak belirlendi. Star Tv bu dizinin üstüne çok düşüyor. Bizlerde Göç Zamanı izle fan sitesi olarak sizlerle birlikte olacağız. Sitemizde Göç Zamanı Fragmanı yayınlandı ve bunu sitemizden izleneniz mümkün olacak.

Göç Zamanı oyuncuları Vahide Perçin dizinin başlamasını sabırsızlıkla beklediğini ve dizinin çok iyi bir senaryoya sahip olduğunu belirtti. Bizlerde oyunculardan son haberleri her zaman olduğu gibi anlık olarak sizlere sunmaya devam edeceğiz. Öyle ki son dönemin popüler oyuncusu Talat Bulut’da dizimizin kadrosuna katıldı.
Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum :

Yorum Gönder