Reklam

Home » » Mayıs Kraliçesi Dizisi Fragmanı ve Konusu

Mayıs Kraliçesi Dizisi Fragmanı ve Konusu

Sponsorlu Bağlantılar

Mayıs Kraliçesi Konusu ise bir kore dizisinden alıntı olacak. Tabi dizinin senaryosunun birebir alınması söz konusu değil. Bize uygun bir şekilde çevrilerek bize uyarlanacak olan dizi bir tersanede geçecek ve burada yaşanan zorluklar ve aşkları konu alacak. Farklı konsepti ile bizleri kendisine hayran bırakmaya hazırlanan dizimiz için artık az bir zaman kaldı.




Show Tv’nin yeni dizisi Mayıs Kraliçesi Ne Zaman başlayacak sorusuda netlik kazandı. Dizinin bu ay yayınlanması söz konusu değil ama Ekim ayının ilk haftası ile birlikte dizimiz bizlerle birlikte olacak. Mayıs Kraliçesi Tanıtım Fragmanı sitemizde yayınlandı ve daha detaylı bilgi için fan sitemize bekleriz.

Mayıs Kraliçesi adlı dizi için artık çok az bir zaman kaldı. Şimdi ise dizimizin başlamasına bekliyoruz. Mayıs Kraliçesi Oyuncuları belli oldu. Yağmur Tanrısevsin başarısız geçen bir dizi sonrası tekrar ekranlara dönüyor. Bu sefer baş rol oyuncusu olarak izleyeceğiz güzel oyuncuyu.

Show Tv ekranlarında yayınlanacak olan Mayıs Kraliçesi Dizisi ile yeni dönemde farklı bir hikayeye sahip bir dizi bizleri bekliyor. Bir tersanede çalışan gençlerin hikayesini anlatacak olan dizide elbette düşmanlar da olacak. Bu düşman Zengin bir ailenin kızı veya oğlu olur genelde ama bu dizide zengin bir kız karşımıza çıkacak. Bu isim ise dizimizin kötü kızı olacak olan Derya Şensoy oldu.

Yağmur Tanrısevsin’in rol arkadaşları ve aşk yaşayacağı isimler de olacaktır. Şuan için senaryo belli değil ama dizimizin asıl oğlanı kim olacak ? Bu isim Ahmet Olgun Sünear veya Samet Sırmalı olacak . Sizce bu rol için hangisi daha uygun ? 
Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum :

Yorum Gönder