Reklam

Home » » Üç Oda Bir Aşk Dizisi kadrosu ve Konusu

Üç Oda Bir Aşk Dizisi kadrosu ve Konusu

Sponsorlu Bağlantılar

Yapımcılığını, bundan önce birbirinden epeyce başarılı projelere imzasını atan Medyapım bir Fatih Aksoy'un üstleneceği dizi 2004 Kore imalatı Full House dizisinden uyarlanacak. Show TV'de yayınlanması beklenen dizi amaçlı Seçkin Özdemir'e öneri götüren Fatih Aksoy cast çalışmalarında epeyce dikkatli davranıyor. Romatik komedi türündeki diziyi, Bir Aşk Hikayesi ve Günahkar dizilerini de yönetmen Sulh Yöş çekecek. Full House 16 bölümden meydana geliyor . Türü, romantik komedi. Dizi yazın ekranlara geliyor olacak .

Son olarak Racon dizisinde izlediğimiz Seçkin  Özdemir Üç Oda Bir aşk dizisi ile ekrana geriye dönüyor. Yakında, kod ismi Üç Oda Bir Aşk durumda olan dizi tv ekranlarında yerini alacak.


 Dizinin orjinal hikayesi;
Om-Em ablasıyla beraber babasından para olan hanede yaşamaktadır.Ablası nişanlısıyla beraber tefecilere borçlanır ve om-em i Güney Koreye tatile gönderir.Om-em seyahatteyken ablası evi satar.Tatile giderken uçakta Mike ile tanışır. Elbette bu tanışma hiçte güzel bir tanışma olmaz.Om-em`in otel parası tam ödenmediği amaçlı ortada kalır.Ve Mike`yi kandırır.Bir şeylerin zıt gittiğini anlayan Om-Em taylanda geriye döner.Ve ablasının evi sattığını öğrenir.Evin yepyeni sahibi de Mike`dır.
Sponsorlu Bağlantılar

3 yorum :

  1. yabancı dizi bölümleri ne zaman ekleyeceksiniz, merakla bekliyoruz keyifli bir blogunuz var.

    YanıtlaSil
  2. film izle'me imkanı sunan bizim blogumuzada bekliyoruz. Hd kalitede vizyon filmleri sizin için paylaşıyoruz

    YanıtlaSil