Reklam

Home » » Asla Vazgeçmem izle

Asla Vazgeçmem izle

Sponsorlu Bağlantılar

Yakın zamanda gerek haber sitelerinde gerekse Show Tv kendi sitesinde ismi Sevda Kafesi olarak sunulan dizimiz isim değişikliğine gitti ve Asla Vazgeçmem olarak ekranlara geleceği duyuruldu.

asla vazgeçmem

Tolgahan Sayışman'ın yeni dizisi Asla Vazgeçmem Dizisi daha önce başlaması planlanan bir diziydi ama isim değişikliği ile bu ismi aldı. Bir çok sitede ve hatta biz bu site üzerinden bile ismini Sevda Kafesi olarak duyurmuştuk ama bu değişiklik bir anda oldu bitti. Bunu sebebi henüz belli değil. Bu değişikliği yayıncı kanal olan Show Tv mi istedi yoksa yapımcı Gold Film tarafından mı bu değişiklik yapıldı henüz belli değil bu konu hakkında bilgi elimize geçerse sizlere bunu duyuracağız.

SEVDA KAFESİ ASLA VAZGEÇMEM OLDU

Evet bu değişiklik olduğu için bizlerde fan sitemizde değişikliğe gittik ve sitemizi yeni ismi olan "Asla Vazgeçmem izle" olarak açtık. Aşağıda verdiğimiz linkten sitemize ulaşmanız mümkün. Arama motorlarında "Tolgahan Sayışman'ın Yeni Dizisi Asla Vazgeçmem izle" diye aratan kullanıcılar sitemize ulaşabilirler ve dizi hakkında tüm detayları öğrenebilirler. Bakalım ilerleyen günlerde ne gibi gelişmeler bizleri bekliyor olacak.

Tolgahan Sayışman ve Amine Gülşe Asla Vazgeçmem diyecek ve bizleri doyumsuz bir aşk hikayesine götürecekler. Diğer oyuncular da sitemizde tanıtıldı ve kadroda yeni değişiklikler olursa sizlere sunulacaktır. Asla Vazgeçmem Son Bölüm Fragmanı da ilk sitemizde olacak. Takipte kalın.

http://www.aslavazgecmem.net






Sponsorlu Bağlantılar

1 yorum :