Reklam

Home » » Bugünün Saraylısı 34.Bölüm - 27.09.2014

Bugünün Saraylısı 34.Bölüm - 27.09.2014

Sponsorlu Bağlantılar

Bugünün Saraylısı 34.Bölüm Son 


Bir Cumartesi günü daha geldi çattı. Katipoğlu ve Ataman ailesi derken birde Kaya ailesinden Türkan'ın 'Bugünün Saraylısı' kervanına katılmasından sonra çıkar kavgalarına bir halka daha eklenmiş oldu. Türkan yalıya yerleşir ve açık kovalamaya başlar. Üftade onun gelişinden hem işkillenir hemde hiç memnun olmaz. Saf kızımız Ayşen yine olayların farkında olmadan direk balıklama dalar onun bu saf halini göre Türkan umut içinde mirasdan pay hatta bütün mirası ister. Bunun için bir açık kollayan Türkan'ın yüzünü Bugünün Saraylısı 34.Bölüm ile dahada fazla göreceğiz. Geçtiğimiz yazılarda Türkan'ın birde kızının diziye dahil olacağını yazmıştık. Bu bölüm o kız meydana çıkacak gibi gözüküyor. 


Feride zor durumda. Atıf'ın kalbinin durmuş olması Feride'yi tedirgin eder ve kaçırır. Atıf bu bölümde ölecek mi? Yoksa tekrar hayata tutunarak sağ iken aileye verdiği hasar ve zararlara devam mı edecek ? Ataman ailesi karışıktır bir yandan Savaş'ın ortada kalması diğer yanda Süreyya . Süreyya gittikçe kötüye gitmektedir ve Fatih'in yokluğu onu dahada uçuruma sürüklemektedir. Ataman ailesi bu burhamdan nasıl çıkacak. Bir yanda Savaş diğer yanda Süreyya ama Rezzan her zaman ki gibi kendini ve saygınlığını düşünür.

Yeni Bölüm Twitter Etiketi #kaybedenkim


Sitemiz Bir FAN sitesidir.Sitemizde yayınlanan Fotoğraf Video ve Linkler Resmi Site olan www.atv.com.tr adresinden alınmaktadır.Yayınlanmakta olan Video'lar Atv sitesinden EMBED kodu vasıtası ile verilmektedir.Telif hakkı ihlal ettiğimizi düşünüyorsanız veya bir videoyu sitemizden kaldırmamızı istediğiniz zaman "İletişim" kısmından bizlere ulaşabilirsiniz.

Bugünün Saraylısı 33.Bölüm 

Sponsorlu Bağlantılar

1 yorum :