Reklam

Home » » Bugünün Saraylısı 31.Bölüm - 21.06.2014

Bugünün Saraylısı 31.Bölüm - 21.06.2014

Sponsorlu Bağlantılar

Bugünün Saraylısı 31.Bölüm  21.06.2014

Bugünün Saraylısı 31.Bölüm sezon finali ile 21 Haziran Cumartesi ekranlara gelecek.



Bugünün Saraylısında Ayşen Savaş'a evlilik teklif eder ve yüzüğü takar.Savaş bir yandna onu isterken bir yandan da ona hemen yüz vermek istemez.Bakalım  Savaş ona kayıtsız kalabilecek mi? Ayşen doğruyu yaptığına inanır ama yaptığı onun hayatını nasıl etkileyecek.Savaş ona kendisi veya Ata arasında bir seçim yapmasını ister.Ayşen bu tercihi yapabilecek mi?


Bugünün Saraylısı sezon Finali ile geliyor.


Bugünün Saraylısında final haftası.Feride artık iyice kindar olmaya başladı ve Atıf'ın dolduruşlar ile ne kadar ileriye gideceğini göreceğiz.Ayşen babasının Ata olduğunu öğrene bilecek mi ? Feride daha ne kadar bunu gizleyebilir ? Diğer yanda Süreyya hamile olabilir.Kontrolleri sırasında anneside onun yanında ve bakalım nasıl bir son bizleir bekliyor.Eğer Süreyya hamile ise bu Fatih ile olan ilişkini nasıl etkileyecek.Bugünün Saraylısı Son Bölüm ile ekranlara gelecek ve bizleri heyecanlı bir noktada bu sezonluk bırakacak.Bizler Eylül ayında Bugünün Saraylısı Yeni Sezon bölümleri ile birlikte olmaya devam edeceğiz.

#Sonşans

Bugünün Saraylısı Dizisi,Bugünün Saraylısı Son Bölüm İzle,Bugünün Saraylısı 31.Bölüm Sezon Finali Tek Parça Full İzle,ATV Bugünün Saraylısı  21 Haziran Cumartesi

Sitemiz Bir FAN sitesidir.Sitemizde yayınlanan Fotoğraf Video ve Linkler Resmi Site olan www.atv.com.tr adresinden alınmaktadır.Yayınlanmakta olan Video'lar Atv sitesinden EMBED kodu vasıtası ile verilmektedir.Telif hakkı ihlal ettiğimizi düşünüyorsanız veya bir videoyu sitemizden kaldırmamızı istediğiniz zaman "İletişim" kısmından bizlere ulaşabilirsiniz.


Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum :

Yorum Gönder