Reklam

Home » » Kalp Hırsızı Dizisi İzle

Kalp Hırsızı Dizisi İzle

Sponsorlu Bağlantılar

Kalp Hırsızı Son Bölüm izle

 

"Kalp Hırsızı" Yeni Sezon için ekranlara gelecek olan bir dizi.Kalp Hırsızı Dizisi Eylül ayı itibarı ile bizlerle olacak.Kalp Hırsızı Hangi Kanalda Yayınlanacak sorunsunun  cevabı ise ATV olarak sizlere sunuyoruz.

Kalp Hırsızı Oyuncu Kadrosu içerisinde yer bulan isimler ise şu şekilde olacak ; MİNE TUGAY, KENAN ECE, BERK PAMİR, İŞTAR GÖKSEVEN, MAZLUM KİPER, FUNDA POSTACI, ARDA ESEN, SELİN ORTAÇLI, ESER EYÜBOĞLU, ERDEM BAŞ, AHMET BURAK BACİNOĞLU, CEREN DEMİREL, FİLİZ UYSAL, CANSU KURGUN.

Kalp Hırsızı Konusu İse Kısaca Şu şekilde olacak ; Defne kocası ile ayrıldıktan sonra yalnız başına yaşamaya başlar.Bu evlilikten olan bir çocukları vardır.Bora isimli çocuk sürekli babasını sorar ve anne ona verecek bir cevap bulamadığı için baba hasretini de gidermek amacı ile yalancı mektupla yazar.Bu mektuplar Bora için değerlidir ve babasının gelmesini bekler.Bir gün Defne evine giren bir hırsız ile hayatı değişecektir.Bora’da bu hırsızı görür ve onu babası sanar. Aslında babası olmayan bu kişi bir hırsızdır.Tekin Defne ve Bora üçgeninde başlayacak olan hikayemiz Eylül’de ATV’de olacak.Bakalım Kalp Hırsızı İzleyiciden nasıl bir not alacak.


Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum :

Yorum Gönder