Reklam

Home » » Atv Yep Yeni Bir Dizi İle geliyor : Beyaz Karanfil

Atv Yep Yeni Bir Dizi İle geliyor : Beyaz Karanfil

Sponsorlu Bağlantılar

ATV yeni bomba dizisi ile geliyor.Beyaz Karanfil Eylül'de ATV'de Başlıyor...


Atv Yeni yayın dönemine çok sıkın hazırlanıyor. Atv kanalı yeni yayın dönemine bomba dizlerle girmeye hazırlanıyor.Geçen sezon kanaldan ayrılan Kurtlar Vadisi Pusu'nun yerini doldurmak için harekete geçen kanal yönetimi Beyaz Karanfil dizisini kadrosuna dahil etti.Beyaz Karanfil Oyuncu kadrosuna baktığımız zamanda çok güçlü isimleri görüyoruz.Şuan şekillenen kadroda yer alan isimler Kenan Çoban (Kurtlar Vadisi Abdulhey'i) ,Ali Sürmeli (Kurtlar Vadisi Zaza'sı) ,ve Hakan Boyav (Kara).


Bu isimlerin kadroda olması dizinin ne kadar iddalı bir yapım olduğunun göstergesi.Beyaz Karanfil yayın tarihi henüz belli olmasa da Eylül ayı içerisinde yayında olmasını bekliyoruz.Beyaz Karanfil yapımında görev alan kişiler ise yabancı değil.Sıkı Kurtlar Vadisi hayranlarının yakından tanıdığı Cüneyt Aysan ve Bahadır Özdener dizinin yaratıcıları konumunda.

Beyaz Karanfil Dizisi şuanda hazırlık aşamasında ve çekimlerine henüz başlanmadı.Şuan kadro kurmak aşamasına olan yapım ilerleyen günlerde kadroların şekillenmesi ile daha güçlü bir yapıya ulaşacaktır.Beyaz Karanfil Çekimleri başladığı anda sizler için setten görüntüler ve Beyaz Karanfil Tanıtım Fragmanı ile sizlerle olacağız.


Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum :

Yorum Gönder