Reklam

Home » » Bugünün Saraylısı 30.Bölüm Fragmanı

Bugünün Saraylısı 30.Bölüm Fragmanı

Sponsorlu Bağlantılar

BUGÜNÜN SARAYLISI 30.BÖLÜM İLE BOMBA GİBİ GELİYOR,BUGÜNÜN SARAYLISI İZLE TAKİPÇİLERİNİN HEYECANLA BEKLEDİĞİ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI,BUGÜNÜN SARAYLISI SON BÖLÜM İZLE

Bugünün Saraylısı  Son Bölüm Fragmanı yayınlandı.Bugünün saraylısı 30.Bölüm ekranlara gelecek.Bugünün Saraylısında yer yerinden oynayacak dengeler değişecek.Bugünün Saraylısı yeni Bölüm 14 Haziran Cumartesi ATV'de

Bugünün Saraylısı İzleyicisinin heyecan içerisinde beklediği ve büyük bir zevkle izleyeceğimiz Bölüm Cumartesi günü bizlerle olacak.Bugünün Saraylısı  Yeni Bölüm de  herkes olması gerektiği yerde olacak gibi gözüküyor.Savaş sonunda Neslihan ve Atıf'ı ele geçirir.Bugünün Saraylısı Son Bölüm de yakalanan Hülya gerçekleri anlatmış olacak ki ikiside yakalanır.Savaş Neslihan ve Atıf için nasıl bir son hazırlamış olabilir ?

Bugünün Saraylısı Son Bölüm de Feride içine girdiği burham sonucu annesinden kalan en değerli eşyalarını yaktığı Ayşen'in hakkını yer.Bu olayda en son suçlu olan kişi Ayşen'dir ve Feride'yi sevmektedir.Bugünün Saraylısı Son Bölüm de Feride bu gerçeği görmemekte ısrar eder.Bugünün Saraylısı izle de bu yapılanlar Ayşen'i artık yol ayrımına getirebilir.Katipoğlu ailesinde onu seven ve tek sahip çıkan kişi Ata'dır.Bu sevgisizlik Ayşen'i tekrardan Bugünün Saraylısı 30.Bölüm de Savaş'ın kollarına atar.

Bugünün Saraylısı Son Bölüm de Feride yine ağzında gevelediği gerçeği Ayşen'in çeyizlerini neden yaktığının suçluluk duygusu ile Üftade'ye koşar.Sanırım Bugünün Saraylısı Sezon Finali yaklaşırken Feride bu sır ile daha fazla duramaz.Zaten zor zamanlar geçiren Üftade artık bir sır ile daha fazla zor durumda kalabilir.

Diğer tarafta adeta psikolojik bir savaş halini alan Fatih ile Süreyya aşkı nasıl bir boyut alacak doğrusu merak ediyoruz.Bugünün Saraylısı Son Bölüm Fragmanı yayınlandı ve Rezzan bu işi para ile çözmek amacında.Süreyya'dan vazgeçmesini istediği Fatih'e para teklif eden Rezzan nasıl bir cevap alacak.Aslında Süreyya'yı sevmeyen Fatih onun özel durumundan dolayı ona iyi davranıyor ama Bugünün Saraylısı Son Bölüm de nasıl bir cevap vereceğini doğrusu çok merak ediyoruz.

Bugünün saraylısı İzle Fan Sitesi

Bugünün Saraylısı 30.Bölüm Fragmanı


Bugünün saraylısı 30.Bölüm Fragmanı paylaşan: recet001
Sponsorlu Bağlantılar

1 yorum :

  1. 14 Haziran 2014, Cumartesi 20:00
    Kökleri saraya dayanan Katiboğlu ailesi maddi anlamda zor günler geçirmektedir. Kuyumculuk mesleğini atalarından devralan "Saraylı Bey" lakaplı Ata Katiboğlu, ailenin iki asırdır ikamet ettiği yalıyı satışa çıkarmak durumunda kalır. Statülerini kaybetmek üzere olan karısı Üftade ve kızı Feride bu durumdan oldukça hoşnutsuzdur. Yalıya beklenmedik, sürpriz bir alıcı çıkar. Hayatında Kayseri'deki bağ evinden başka bir yer görmemiş olan genç, güzel ve milyoner Ayşen, "Bugünün Saraylısı" olarak yalıya yerleşir. Yalının bu şekilde el değiştirmesiyle herkes şoke olurken, Ayşen'le beraber herkesin de hayatı değişecektir.

    YanıtlaSil