Reklam

Home » » Bugünün Saraylısı 29.Bölüm İzle 7 Haziran

Bugünün Saraylısı 29.Bölüm İzle 7 Haziran

Sponsorlu Bağlantılar

BUGÜNÜN SARAYLISI 29.BÖLÜM İZLE,BUGÜNÜN SARAYLISI SON BÖLÜM,BUGÜNÜN SARAYLISI YENİ BÖLÜM 7 HAZİRAN

Bugünün Saraylısı 29.Bölüm ile bizlerle olacak.Bugünün saraylısı Son Bölüm de gerçekler açığa çıkıyor.Bugünün Saraylısı yeni Bölüm de Savaş'ın ölüm oyunu nasıl sonuçlanacak.Bugünün Saraylısı Son Yeni Bölüm Cumartesi ATV'de.

Bugünün Saraylısı Son Bölüm de Feride  yaptırdığı test ile Ayşen'in kardeşi olduğunu öğrenir.Bunu babasına sormak üzere iken biten Bölüm bu hafta kaldığı yerden devam edecek.Bugünün Saraylısı Son Bölüm de Feride tam zamanlaması ile geldi.Üftade onu başka yalan konusunda sıkıştırmıştı.Ata bu durumdan kurtulabilecek mi? Bugünün Saraylısı Son Bölüm de Feride bu gerçeği ulu orta açıklayacak mı ? Yayınlanan Bugünün Saraylısı 29.Bölüm Fotoğraflarında Ayşen ile Feride bazı karelerde yan yana gözüküyor.Bu birliktelik nasıl oldu Feride bildiklerini saklayıp oyun oynamaya mı karar verir ? Bugünün Saraylısı Son Bölüm de Feride Ayşen'den nefret edercesine onun eşyalarını yakar.


Ayşen ile Savaş arasında savaş ve oyun tüm hızı ile Bugünün Saraylısı Son Bölüm de devam edecek.Savaş onu oyuna getirerek yata bindirir.Ama hiç ummadığı bir tepki alacaktır.Yüzüne suyu yiyen Savaş neye uğradığını şaşırır.Bugünün Saraylısı Son Bölüm ile birlikte ayrılık rüzgarları da esebilir.karşılıksız bir aşkın peşinde koşan Sürayya artık aklını başına almalıdır.Her ne kadar kendini Fatih için feda etmiş olsa da Bugünün Saraylısı Son Bölüm de Fatih yine o soğuk ve mat halinden bir şey kaybetmeyecektir.Bir tilki hesabı hala Ayşen'i bekleyen Fatih bu hareketi ile elinde hiç bir şey olmadan kalabilir.


Bugünün Saraylısı Son Bölüm de Üftade Ayşen gerçeğini tahmin ediyordur ama bunu öğrenebilecek mi? Ayşen'in Ata'nın kızı olduğunu öğrendiği zaman Bugünün Saraylısı İzle takipçilerinin en çok merak ettiği konu olan soru akıllara geliyor Üftade bu sefer ne yapacak ? Ayrıca Rezzan Üftade'nin peşini bırakmayacaktır.Rezzan tehdidi ile uğraşmak zorunda kalacak olan Üftade'yi zor zamanlar bekliyor.Büyük heyecana sahne olacak olan Bugünün Saraylısı Yeni Bölüm 7 Haziran akşamı bizlerle olacak.

Bugünün Saraylısı izle Fan Sitesi


Sitemiz Bir FAN sitesidir.Sitemizde yayınlanan Fotoğraf Video ve Linkler Resmi Site olan www.atv.com.tr adresinden alınmaktadır.Yayınlanmakta olan Video'lar Atv sitesinden EMBED kodu vasıtası ile verilmektedir.Telif hakkı ihlal ettiğimizi düşünüyorsanız veya bir videoyu sitemizden kaldırmamızı istediğiniz zaman "İletişim" kısmından bizlere ulaşabilirsiniz.


Sponsorlu Bağlantılar

1 yorum :