Reklam

Home » » Bugünün Saraylısı 28.Bölüm Fragmanı

Bugünün Saraylısı 28.Bölüm Fragmanı

Sponsorlu Bağlantılar

BUGÜNÜN SARAYLISI 28.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI.BUGÜNÜN SARAYLISI SON BÖLÜM FRAGMANI.BUGÜNÜN SARAYLISI YENİ BÖLÜM 31 MAYIS CUMARTESİ

Bugünün Saraylısı 28.Bölüm Fragmanı Yayınlandı.Üftade sonu ne olacak.Çember daralıyor Ayşen'in gözü açılır artık.Fatih ve Ayşen evet yer yerinden oynayacak.Bugünün Saraylısı Son Bölüm Fragmanı Konumuzun devamında.Bugünün saraylısı 28.Bölüm Haftaya Cumartesi bizlerle olacak.

Bugünün Saraylısı Son Bölüm  de Üftade yaptıklarının acısını çok derinden hissediyordur.Bugünün Saraylısı Son Bölüm de Ata onun başında dururken kalbi duran Üftade ölüm ile pençeleşiyor.Üftade bu kez kurtulabilecek mi ? Ata'ya yaptıklarından kendini sorumlu tutan Üftade ve Bugünün Saraylısı Son Bölüm de yaptıklarından sonra çareyi ölümde bulmaya çalışan Üftade hayata tutunabilecek mi ?


Bugünün Saraylısı Son Bölüm de Savaş'ın tüm barışma ve kendini affedtirme çabaları sonuçsuz kalır.Bugünün Saraylısı Son Bölüm Fragmanı yayınlandı ve Ayşen Fatih arasında olaylar gelişti.Fatih adeta avını bekleyen bir kurt gibi Ayşen'i bekliyordu.Bugünün Saraylısı Son Bölüm de yaşanan gelişmelerden sonra Ayşen ona doğru yönelir.Bu sevgi mi bilinmez ama Ayşen ile Fatih arasında bir şeylerin geliştiği ortada.


Bugünün Saraylısı Son Bölüm de Ayşen ile Fatih arasına gelişen şey Savaş'tan çok Süreyya için yaralayıcı olacaktır.Bugünün Saraylısı İzle  Takipçilerinin düşünceleri nedir bilinmez ama ateş çoktan bacayı sarar ve Savaş için herşey bitebilir.Bu yaşananlardan sonra Bugünün Saraylısı Son Bölüm de yine silahlar çekilir ama bu sefer silahı çeken kişi Savaş Ataman 'dır.

Bugünün Saraylısı İzle Fan Sitesi

Bugünün Saraylısı 28.Bölüm Fragmanı İzle

Sponsorlu Bağlantılar

2 yorum :

  1. ayşen fatih yakınlaşsın artık ne olur ben ayşen fatih aşkı izlemek istiyorum fatih gibi sağlam bir karakter kardeşi gibi gördüğu birisini sevmesin ayşen savaş aşkı çok samimiyetsiz ve çok çirkin ben ayşen fatih aşkı başlamazsa diziyi izlemeyeciğim lütfen ayşen fatih aşkı başlasın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu bölüm fatih'in birlikte olduğu kişi büyük olasılık Süreyya gibi gözüküyor.Eğer Süreyya ise işler daha sarpa saracak.Ayşen'in tek tutunacağı dal Ata Bey kalacak gibi.

      Sil