Reklam

Home » » Bugünün Saraylısı 27.Bölüm 24 Mayıs Cumartesi

Bugünün Saraylısı 27.Bölüm 24 Mayıs Cumartesi

Sponsorlu Bağlantılar

BUGÜNÜN SARAYLISI 27.BÖLÜM,BUGÜNÜN SARAYLISI SON YENİ BÖLÜM,BUGÜNÜN SARAYLISI YENİ BÖLÜM İZLE,BUGÜNÜN SARAYLISI 24 MAYIS CUMARTESİ

Bugünün Saraylısı 27.Bölüm ile bizlerle olacak.Bugünün saraylısı Son Bölüm de yarım kalan heyecanın dozu biraz daha artacak.Bugünün Saraylısı Yeni Bölüm de iki aile arasında gerilim dahada artarak devam edecek.Savaş ve Ayşen restleşmesi nasıl sonuçlanacak ? Bugünün Saraylısı 27.Bölüm ile 24 Mayıs Cumartesi günü ATV de ve Sitemiz Bugünün Saraylısı İzle Fan Sayfamızda olacak.

Bugünün Saraylısı Son Bölüm'de Üftade sarhoşluğunun ve depresyonunun verdiği etki ile akıl almaz bir iş yapar.Hem kendi ailesini hemde Ataman ailesini etkileyecek bu olay yüzünden kendisi de bunalıma girer.Ata ile tartışmaya devam edecek olan.Bugünün Saraylısı Son Bölüm de bu restleşmeler ve tartışma esnasında bir sır daha açığa çıkacaktır.Bu sır Bugünün Saraylısı Son Bölüm de Üftade'yi intiharın eşiğine getirir.Arabasını hızlı bir şekilde duvara çarpan Üftade ölüm kalım mücadelesi verir.

Bugünün Saraylısı Son Bölüm de onun en büyük destekçisi her zaman olduğu gibi Ata olacaktır.Yıllarca ona yaptıkları haksızlıklar ve suçlamalar Ata'nın onu yalnız bırakmasın engellemez.Her şeye rağmen Üftade onun karısıdır ve Bugünün Saraylısı Son Bölüm de onun yaşama bağlanması için elinden gelen herşeyi yapacaktır.Üftade'nin bu durumu zaten hassas bir dönemde olan Feride ve Çetin'i de  olumsuz etkileyecektir.

Bugünün Saraylısı Yeni Bölüm ile birlikte Üftade'nin yaptığı hareket ile iki aile arasında gerilim artacaktır.Savaş ve Rezzan bu durumun düzelmesi için çalışacak olsa da Savaş en büyük düşmanı ile annesi arasında olan bu bağı kabul etmeyecektir.Bugünün saraylısı 27.Bölüm de Savaş  bilmeyerek yaptığı hatanın bedelini ödemektedir birde üstüne bu olay onuda zor duruma sokacaktır.Ama Savaş Ayşen'den vazgeçecek gibi gözükmüyor.Yayınlanan Bugünün saraylısı Son Bölüm Fotoğrafları ve Fragmandan da anlaşılacağı gibi Ayşen biraz daha barışmaktan yana gibi gözüküyor.Bakalım Bugünün saraylısı Son Bölüm de Ayşen yumuşayacak ve Savaş'tan gerçekleri öğrenince onu affedecek mi ve ona inanacak mı ?

Bugünün Saraylısı Son Bölüm ile heyecan devam edecek.İki aile arasında ki gerilim nasıl sonuçlanacak.Kim hangi safta kendine yer edinecek.Bugünün Saraylısı Son Bölüm de dengeler nasıl değişecek Üftade yaşama tutunabilecek mi ? Hataneye kaldırılan Feride ve çocuğuna bir şey olacak mı ? Bu kadar sıkıntı ve dert arasında Ayşen yine sevgi ve aşk mı yoksa ailesinin yanında mı olacak ? Bu sorulanın cevabını almak için 24 Mayıs Cumartesi akşamı Atv ve Eş zamanlı olarak sitemize bekliyoruz.

Bugünün Saraylısı İzle Fan Sitesi

Sitemiz Bir FAN sitesidir.Sitemizde yayınlanan Fotoğraf Video ve Linkler Resmi Site olan www.atv.com.tr adresinden alınmaktadır.Yayınlanmakta olan Video'lar Atv sitesinden EMBED kodu vasıtası ile verilmektedir.Telif hakkı ihlal ettiğimizi düşünüyorsanız veya bir videoyu sitemizden kaldırmamızı istediğiniz zaman "İletişim" kısmından bizlere ulaşabilirsiniz.

Bugünün Saraylısı 27.Bölüm TEK PARÇA İZLE




Sponsorlu Bağlantılar

5 yorum :

  1. Bu neşimdi, insanlari kamdirmak sizi rahatlatiyormu, sadist ruhlu maluklar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kandırmak yok bakarsanız tarih yazıyor ve ayrıca dizimizin yayınlanmayacağına dair konumuz var.Son ana kadar yayınlanacağı söylenen dizi son anda ara verdi.

      Sil
  2. Yeni bolum muhteşem .. :)

    YanıtlaSil
  3. Chox gozel serialdi!)

    YanıtlaSil
  4. Senaride gozel ama biraz abartilmis kimi

    YanıtlaSil