Reklam

Home » » Bugünün Saraylısı 22.Bölüm İzle

Bugünün Saraylısı 22.Bölüm İzle

Sponsorlu Bağlantılar

Bugünün saraylısı Yeni Bölüm İzle,Bugünün saraylısı Son Bölüm izle


Bugünün saraylısı Yeni Bölüm olan 22.Bölüm ile ATV'de.Bugünün saraylısı Son Bölüm kaldığı yerden devam ediyor.Bugünün saraylısı İzleyicinin merakla beklediği Bugünün saraylısı 22.Bölüm 12 Nisan Cumartesi Bugünün saraylısı İzle sayfamızda.

Bugünün saraylısı Son bölümde yaşanan olaylara kaldığımız yerden devam ediyoruz.Geçen hafta yayınlanan Bugünün saraylısı 21.Bölümde Rezzan Ata'ya Savaş'ın bildiklerini anlatır.Bu Ata için bir felaket senaryosunun başlangıcıdır.Savaş'ın bugüne kadar yıkmak istediği  Ata Katipoğlu Bugünün saraylısı Son Bölümde biraz daha yıpranacak.

Hem Feride hemde Ayşen Bugünün saraylısı Son Bölüm'de Ata Bey için sorun teşkil edecekler.Birisinin ezeli düşmanının aslında düşmen demeyelim Ata bey ne kadar alttan alsada Savaş'ın o yıllardır bitmeyen ve devamlı kötülükler peşinde koşarak onun hayatını maf etme planları Bugünün saraylısı Son Bölüm ile birlikte devam edecek.

Bugünün saraylısı Son Bölüm'de Savaş elinde olan kozları masaya sürer.Ayşen ve Feride'nin mutluluğu için Atölyeyi Ata'dan almak isteyen Savaş Bugünün saraylısı Son Bölümde bu amacına ulaşabilecek mi? Bugünün saraylısı İzleyicisin merakla beklediği Bugünün saraylısı 22.Bölüm yine entrika ve intikam ateşi ile yanacak.Bugünün saraylısı Yeni Bölüm ile birlikte Savaş'ın dozu artacak ve Savaş adına yakışır bir biçimde cesurca savaşacak.

Üftade duydukları karşısında şoke olur.Bir şeylerden şüpheleniyordu ama Bugünün saraylısı Son Bölüm ile birlikte oda acı gerçeği öğrenir.Ata'nın öz kızı Ayşen.Evet bu bile bomba bir haber olsada Üftade bunu duyunca bakalım ne yapacak.Bugünün saraylısı Son Bölümde yaşanacaklar kısaca böyle birler şimdi Bugünün saraylısı 22.Bölüm için beklemeye koyulalım.Bakalım gelişmeler Bugünün saraylısı İzleyicisi için tatmin edecek mi?

Tek Parça Eklenmiştir.Bugünün Saraylısı 22.Bölüm Resmi Site olan www.atv.com.tr sitesinden alınmıştır.Ekranı büyütmek mause çift tıklayınız

Bugünün saraylısı 22.Bölüm İzle

Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum :

Yorum Gönder