Reklam

Home » » Bugünün Saraylısı 17.Bölüm Fragmanı 8 Mart

Bugünün Saraylısı 17.Bölüm Fragmanı 8 Mart

Sponsorlu Bağlantılar

Bugünün Saraylısı 17.Bölüm Fragmanı Yayınlandı.Bugünün Saraylısı Yeni Bölüm olan Bugünün Saraylısı 17.Bölüm ile birlikte bizlerle olacak.İşte Bugünün Saraylısı Son Bölüm Fragmanı...

Savaş ve Ayşen aşkı üzerine kurulu Bugünün Saraylısı 17.Bölüm için Fragman Yayında.Bugünün Saraylısı 17.Bölümde neler yaşanacak gelin bir göz atalım...

Savaş Ayşen arasında yaşanan Aşk savaşları tüm hızı ile devam edecek.Bugünün Saraylısı izleyicisi bu bölümde aşkın en saf halini izleyecek.Bugünün Saraylısı Son Bölümde Savaş Ayşen'i tabiri caizse kaçırdı.herkesin gözü önünde ve kimseye aldırış etmeden aşkını artık haykıran Savaş Ayşen'i ıssız bir yere götürür.Artık sınırları boş veren Savaş'ın gözleri Ayşen'den başkasını görmez.Ayşen nihayetinde mutludur ama bu mutluluk ne kadar sürer bilinmez.Çünkü Savaş'ın Ata ile olan husumeti yine yollarına çıkacaktır.

Tüm gaz aşkını yaşayan aşıklar gününü gün ederler.Ayşen hiç yaşamadığı  şeyleri yaşamıştır ve artık Savaş'ın aşından emindir.Duygularını söylemekte zorlanan Ayşen bakalım aşkını nihayet açık açık söyleyebilecek mi? Atıf'ın Feride savaşıda tüm hızı ile devam etmektedir.Katipoğlu ailesi onu uzaklaştırdıkça o geri gelmektedir.Tamamen menfaatini kovalayan Atıf Feride'nin çocuğunu koz olarak kullanmak niyetindedir.Çünkü bebek doğarsa Atıf'ın mirasta olan hakkı doğacaktır.

Cemiyet hayatının hızlı yaşamı sürüyor.Paranın bazen saadet getirmediği ortamlarda yeşeren bir "Aşk" hikayesi "Bugünün Saraylısı" .Her şeye inat doğan bir yakınlaşma düşmanlıkların gölgesinde.Evet bu işe o kadar karşı olmasına rağmen yeşeren aşkın ömrü ne kadar olacak ? Yasemin çıldırmaktadır. yasemin'in yaptığı oyunlar artık Ayşen ve Savaş için sıradan bir hal almıştır.Bugünün Saraylısı 17.Bölümde Yasemin yine küplere binmiştir.Ama bizimde bildiğimiz gibi Yasemin bu işin peşini bırakmaz.İnatçı ve yıkıcı bir kadındır Yasemin ama artık Savaş onunla baş etmesini bilecektir.Ama savaş için başka bir tehlike belirmiştir.Resmi oraya kim koymuştur.Savaş Ataman için kurulan nostalji serisi ve Ayşen fotoğrafı hangi amaç ile oraya koyulmuştur ?Yasemin yapmadığına göre bu işin arkasında  kim var ?

Bugünün Saraylısı Son Bölüm için yayınlanan Bugünün Saraylısı 17.Bölüm Fragmanında birde kötü bir olay yaşayabiliriz.Savaş'ın arabasına bine Ayşen arabayı durduramaz bir sorun ile karşılaşırlar mı ? Bir hastahane olayı daha yaşanır mı yoksa Savaş bu işten Ayşen'i kurtarır mı ? Bunların cevabı için Bugünün Saraylısı 17.Bölüm 8 Mart Cumartesi ATV ekranlarında ve aynı anda Bugünün Saraylısı İzle sayfamızda sizlerle olacak.

Bugünün Saraylısı İzle Fan Sitesi


Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum :

Yorum Gönder