Reklam

Home » » Bugünün Saraylısı 16.Bölüm Fragmanı İzle 1 Mart

Bugünün Saraylısı 16.Bölüm Fragmanı İzle 1 Mart

Sponsorlu Bağlantılar

Bugünün Saraylısı 16.Bölüm Hd 720p  Youtube Anında İzle,Bugünün saraylısı Son Bölüm 22 Şubat,Bugünün Saraylısı 15.Bölüm Fragmanı Tek Parça 

Bugünün Saraylısı 16. Bölüm Fragman izle, Bugünün Saraylısı Fragmanı tek parça izle,Bugünün Saraylısı  16. Bölüm Fragmanı Hd izle. Bugünün Saraylısı 16. Bölüm fullhd izle. Bugünün Saraylısı 16. Bölüm 1080p seyret. Bugünün Saraylısı son bölüm Fragman 720 izle tıkla dizi izle...  Bugünün Saraylısı son bölüm izle, fenomen dizi Bugünün Saraylısı yeni bölümü ile tıkla dizi izle Atv dizi izle...

Bugünün Saraylısı 16.Bölüm de kıyamet kopuyor yer yerinden oynuyor.Tabiri caizse kılıçlar çekiliyor.Atölye ve Taşlardan darbe yiyen Savaş kendi bildiği işi yapıyor ve topyekün yükleniyor.Nostalji serisini piyasaya sürecek olan Savaş Ata ve Ayşen'e savaş açıyor.Bu savaştan iyice yorgun düşen Ata Bey bakalım Ayşen'in bu işlerine nasıl tepki verecek.

Bugünün Saraylısı İzleyicilerinin 16.Bölümde merak ettiği şey Şüphesiz Ayşen'in Ata Katipoğluna sorduğu sorunun cevabı.Ayşen "Siz anneme  aşıkmıydınız ?" sorusunun cevabı nedir bu Ata Bey için bir kurtuluş olabilir mi bu yolda bunu iyi değerlendirir mi yoksa sürdürdüğü oyuna devam mı eder ? Bunların cevabını 1 Mart Cumartesi Bugünün Saraylısı 16.Bölüm ile birlikte alacağız.

Bugün yayınlanan Bugünün saraylısı Son Bölüm'de Ayşen işleri iyice ele almaya başlamıştır.İçinden bu işlerden çok korksa da Savaş Ataman'ı hizaya getirmeye kararlıdır.Her olayı kendine koz olarak kullanan Ayşen bakalım son mücevher tanıtım gecesinden sonra nasıl bir tavır sergileyecek.En son Fatih ile kol kola salona giren Ayşen Savaş'ı iyice çileden çıkarmıştır.Ve savaş onu omuzladığı gibi bir yere götürecek bakalım bu "Aşkın" sonu nereye varacak.

Bugünün saraylısı 16.Bölüm Fragmanı

Sponsorlu Bağlantılar

1 yorum :