Reklam

Home » » Bugünün Saraylısı 15.Bölüm Özeti

Bugünün Saraylısı 15.Bölüm Özeti

Sponsorlu Bağlantılar

Bugünün Saraylısı 15.Bölüm Hd 720p  Youtube Anında İzle,Bugünün saraylısı Son Bölüm 22 Şubat,Bugünün Saraylısı 15.Bölüm Tek Parça 

Bugünün Saraylısı  15. Bölüm Hd izle. Bugünün Saraylısı 15. Bölüm fullhd izle. Bugünün Saraylısı 15. Bölüm 1080p seyret. Bugünün Saraylısı son bölüm 720 izle tıkla dizi izle... Bugünün Saraylısı 15. Bölüm izle, Bugünün Saraylısı tek parça izle, Bugünün Saraylısı son bölüm izle, fenomen dizi Bugünün Saraylısı yeni bölümü ile tıkla dizi izle Atv dizi izle...

Bugünün Saraylisi heyecan dolu bir bölümle yine Cumartesi akşamı bizimle olacak.Eskiler insanı yıkar geçmişte yaptıklarımız er geç gelir başımıza vurulur.İşte Ata Katipoğlu bu söylediklerimizi tek tek yaşıyor.Belki bir hata belki başka bir şey belki de kadınların onu elde etme çabasıdır bilinmez ana Ata Bey geçmişte yaşadıklarının cezasını Bugünün saraylısı Son Bölüm de çekmeye devam edecek.

Ata bey Üftade'yi günlüğü okurken görür gerçi Üftade birşeylerden şüpheleniyordu ama bu kadar da ileriye gidebileceğini sanmamıştır sadece gönül eğlendirdiğini düşünmüştür.Ayşen ile ilgili kısımları da  okuduğunu varsayarsak Üftade için zor zamanlar başlıyor demektir.Sadece Üftade için mi Ayşen Ata Bey ve diğerleri için zor zamanlar başlıyor demektir. Bugünün Saraylısı İzleyicisi için heyecanlı karakterler için zor bir bölüm olacak.

Bugünün saraylısı izleyicisinin de  nefretle baktığı  isim olan Yasemin  yine ortaya çıkar.Bu sefer hangi amaçla geldiğini hep beraber göreceğiz.Bir türlü Savaştan vazgeçmeyen ve yaşadıklarının acısını almak için her yolu deneyen Yasemin'in gözü iyice kararmıştır.Bu sefer bir toplantıya geliyor ama hangi sıfatla geldiğini "Bugünün saraylısı Son Bölüm" ile birlikte bizlerde izleyip göreceğiz.

Feride evi dönmüştür ama bir sıkıntı yaşadığı açık."Bugünün saraylısı 15.Bölümde" en can alıcı kısım ise muhakkak ki Savaş ve Ata Bey'in aynı masada oturması ve iş konuşması.Acaba nasıl bir iş görüşmesi bu izleyip göreceğiz.Bu görüşmeye Ayşen'de dahil oluyor ama konuşmanın içeriği şimdilik belli değil.İşin Kısacası "Bugünün Saraylısı Son Bölüm" yine entrikalar zirve yapacak.

Dizimiz Bugünün saraylısı #intikamplanı Etiketi ile Özetten Hemen Sonra..

Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum :

Yorum Gönder