Reklam

Home » » Bugünün Saraylısı 13.Bölüm Özeti

Bugünün Saraylısı 13.Bölüm Özeti

Sponsorlu Bağlantılar

Bugünün Saraylısı 13.Bölüm Hd 720p  Youtube Anında İzle,Bugünün saraylısı Son Bölüm 8 Şubat,Bugünün Saraylısı 13.Bölüm Tek Parça 

Bugünün Saraylısı 13. Bölüm izle. Bugünün Saraylısı Son Bölüm 13. Bölüm Yeni Bölüm İzle. Bugünün Saraylısı Son Bölüm İzle. Bugünün Saraylısı Yeni Bölüm İzle. Bugünün Saraylısı 13. Bölüm İzle. Bugünün Saraylısı İzle. Bugünün Saraylısı 13. Bölüm full izle. Bugünün Saraylısı 13. Bölüm seyret. Bugünün Saraylısı son bölüm izle tıkla dizi izle... Bugünün Saraylısı 13. Bölüm izle, Bugünün Saraylısı tek parça izle, Bugünün Saraylısı son bölüm izle, fenomen dizi Bugünün Saraylısı yeni bölümü ile tıkla dizi izle ATV dizi izle.

Bugünün saraylısı Son Bölüm izle 8 Şubat Salı Atv ekranlarında ve bizlerin sayfalarında olacak.heyecanlı bir bölüm bizleri bekliyor.Ayşen kimden yana tavır alacak Ata Bey den mi yoksa Savaş Ataman'a mı dönecek.Telefon görüşmesinde Savaş'ın sissi planını öğrenen Ayşen Savaş'ın karşısına atölyenin yeni sahibi olarak çıkacak.Bugünün Saraylısı İzle ekranlarında Savaş ya batacak ya çıkacak.En son dayanamayan Savaş Ayşen'e aşık olduğunu itiraf eder.Ama o kadar şey yapmıştır ki Ayşen ona nasıl güvenecek.Kendini bitirme noktasına gelen savaş bakalım ne yapacak.

Yasemin hala savaş peşindedir.Hala ince hesaplar kovalayan sarışın başka birisine bilerek arabası ile çarpar yeni bir dostluk kurarak savaşa karşı onu kışkırtma yoluna gidecek olan Yasemin onu bir koz olarak kullanmak isteyecektir.Yenilgiyi bir türlü kabul edemez.Bugünün Saraylısı Son Bölüm de Ata Katipoğlu atölye yönünden biraz rahatlasa da evdeki sorunlar hala üstünde karabulut gibi durmaktadır.Feride'nin anlamsız tutumu onu aileden bile koparabilir.

Bugunun Saraylisi izle de Atıf bir türlü vazgeçmez.Hiç birşeyi kalmayan Atıf mecburen Feride diye sızlanır.Ama Ata Bey ve karısı şiddetle karşı çıkar Feride çocuğu doğurmak ister ama bu o kadar kolay olmayacaktır.


Dizimiz Bitti..Bu bölüme özel Twitter etiketimiz; #aşksınavı



Bugünün Saraylısı  13.Bölüm izle
Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum :

Yorum Gönder