Reklam

Home » » Bugünün Saraylısı 13.Bölüm Fragmanı 8 Şubat

Bugünün Saraylısı 13.Bölüm Fragmanı 8 Şubat

Sponsorlu Bağlantılar

Bugünün Saraylısı 13.Bölüm Hd 720p  Youtube Anında İzle,Bugünün saraylısı Son Bölüm 8 Şubat,Bugünün Saraylısı 13.Bölüm Tek Parça 

Bugünün Saraylısı  13. Bölüm Hd izle. Bugünün Saraylısı 13. Bölüm fullhd izle. Bugünün Saraylısı 13. Bölüm 1080p seyret. Bugünün Saraylısı son bölüm 720 izle tıkla dizi izle... Bugünün Saraylısı 13. Bölüm izle, Bugünün Saraylısı tek parça izle, Bugünün Saraylısı son bölüm izle, fenomen dizi Bugünün Saraylısı yeni bölümü ile tıkla dizi izle Atv dizi izle...

Bugünün saraylısı 13.Bölüme ait fragman yayınlandı.Ayşen bazı şeyleri artık cesur almak zorunda artık gözünü açmalı oyun mu oynanıyor yoksa başka bir şey mi pinpon topu gibi bir oyana bir bu yana savrulan Ayşen artık kendine gelerek yüzleşmeye karar verecektir.Artık bazı şeylerin saklanmasının bir anlamı yok. Feride'nin anlamsız tavırları devam ediyor.Bir yandan herkes stres içerisinde kimin ne hesapta olduğu hiç belli değil.

Atıf yine tatlı dilini kullanarak Feride'nin kalbine girmeyi başarır.Zaten bunu kendisi de istemektedir.Ailesini hiçe sayarak onun kollarına koşan Feride Bugünün Saraylısı izle izleyicisinin de kalbini kırmış oldu.Öyle ki o tarz bir insana hala aşık olması ailesine ihanetin ta kendisidir.Bakalım Feride bu hatasından dönecek mi?

Önümüzdeki hafta yayınlanacak olan Bugünün Saraylısı Son Bölüm de bakalım Savaş Ataman Ayşen'i karşısında görünce ne yapacak.Bu çok onu nasıl etkileyecek.Tabi ki Süreyya'nın durumu ne olacak.Fatih Süreyya için kendini feda edecek mi? Bekleyip göreceğiz.

Bugünün saraylısı izle Fan Sitesi


Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum :

Yorum Gönder