Reklam

Home » » Bugünün Saraylısı 9.Bölüm Özeti

Bugünün Saraylısı 9.Bölüm Özeti

Sponsorlu Bağlantılar

Bugünün Saraylısı 9.Bölüm Tek Parça ve Parçalı Anında youtube izle ,Bugünün saraylısı Son Bölüm 4 Ocak

Bugünün Saraylısı Son Bölüm Olan 9.Bölüm ile yeni yılın ilk günleri olan 11 Ocak tarihinde bizlere yine zevkli dakikalar yaşamayı vaad ediyor.Bakalım bu haftaki bölüm istediğimiz şeyleri verecek mi?

Savaş Ataman hırsı ve arzusu ile illa da Ata Katipoğlu nu alt etmek istemektedir.Bizim anlamadığımız konu ise Savaş Gerçekten Ayşen'e aşık mı yoksa Ata Bey den bu şekilde bir hırs mı almak istiyor.Belki de "Saraylı Bey" den Ayşen'i kopararak hem maddi hemde manevi bir kazanım sağlamak istiyor olabilir.Bugünün Saraylısı kavgası devam edecek ama ne saray mış ha :) Bakalım kazanan kim olacak.

Yasemin Savaş ve Ayşen arasında ki yakınlaşmayı şok ile karşılasa da o bir Yasemin olduğu için bu işten yine de kurtulma ve Savaş'a  kavuşma derdindedir.Bugünün Saraylısı izle Cumartesi akşamı tüm heyecanı ile bizlerle olacak. Bugünün Saraylısı için Atv Canlı izle ve Fan sitemiz aracılığı ile sizlere olacak

Bugünün Saraylısı  Son Bölüm yayınlanır yayınlanmaz "Bugünün Saraylısı Canlı izle" ve Partlı sistem ile anında sizlerle.


Sponsorlu Bağlantılar

2 yorum :