Reklam

Home » » Bugünün Saraylısı 9.Bölüm Fragmanı 4 Ocak 2014 Cumartesi

Bugünün Saraylısı 9.Bölüm Fragmanı 4 Ocak 2014 Cumartesi

Sponsorlu Bağlantılar

Bugünün Saraylısı Yeni Bölüm 4 Ocak Cumartesi 20:00'da Atv'de Bugünün saraylısı 9.Bölüm Fragmanı yayınlandı..

Bugünün Saraylısı tüm heyecanı ile devam edecek.Yeni yılın ilk haftası ve ilk Cumartesi akşamı yine Bugünün Saraylısı Son Bölüm ile sizlerle olacağız.
Peki bizi neler bekliyor "Bugünün saraylısı 9.Bölüm" de kısaca bir göz atalım.Yayınlanan 9.Bölüm Fragmanı bizlere gösteriyor ki yine heyecanlı ve bol bilmeceli bir bölüm olacak.En çok merak ettiğimiz soru şüphesiz Savaş Ataman'ın Ayşen ile olan  ilişkisi.

Bugünün saraylısı 9.Bölüm Ata Bey için iyi bir bölüm olmayacak gibi gözüküyor. Savaş'ın  Ayşen için aldığı hediye daha doğrusu yaptırdığı hediye tanıdık bir dizayn ile yapılmış bir mücevherat. Bunu Ayşen'in boynuna takan Savaş mutludur çünkü bunun Ata Katipoğlu'nun göreceğinin hesabını çoktan yapmıştır.Bugünün Saraylısı Son Bölüm de görüldüğü üzere kolyeyi gören Saraylı Bey şoke olur çünkü o çizim kendisine aittir.Buda biz şu soruyu soruyor.Acaba Savaş Ataman Ayşen ile oyun mu oynuyor yoksa gerçekten onu seviyor mu? Bunun Cevabını Bugünün Saraylısı izle 9.Bölüm izle ile birlikte yaşayacağız.


Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum :

Yorum Gönder