Reklam

Home » » Bugünün Saraylısı 6.Bölüm Fotoğrafları

Bugünün Saraylısı 6.Bölüm Fotoğrafları

Sponsorlu Bağlantılar

Bugünün Saraylısı 6.Bölüm ile 14 Aralık Salı Atv'de olacak. Bugünün Saraylısı 6.Bölüm Fotoğrafları Yayınlandı.

Yayınlandığı günden beri izleyiciyi kendine bağlayan ve Cumartesi akşamlarının izlenen yapımlarından birisi olan Bugünün saraylısı izle yine heyecan dolu bir bölüm ile karşımıza gelecek.

"Bugünün Saraylısı 6.Bölüm" ile kaldığı yerden devam edecek ve akıcı konusu ile Cumartesi gibi bir zor gün de diğer yapımlarla yarışmaya devam edecek.

"Katipoğlu" ailesinin Savaş ve diğer sosyete aileleri ile savaşı tüm hızıyla devam ediyor.Savaş bir yandan "Ata Katipoğlu" ile rekabet ederken bir yandan da gönlünü yavaş yavaş Ayşen'e kaptırmaya başlar.Aslında herkes Ayşen'in peşindedir. Savaş ve Fatih onu sever ama söyleyemez yani gizli aşıktırlar.Gerçi Fatih belli eder aşkını ama bir türlü açılamaz.Savaş'ın kız arkadaşı da sürekli Savaş'ın üstüne giderek onu sıkmaya devam eder ve bu bir noktadan sonra dayanılmaz bir hal almaya başlar ve Savaş artık yeter diyecektir.

Bugünün Saraylısı Son Bölüm 14 Aralık akşamı yayınlanacak bölüm ile devam edecek.Bakalım Bugünün Saraylısı Yeni Bölüm bizlere neler getirecek.

Bizlerde siz Bugünün Saraylısı izle takipçileri için Bugünün Saraylısı 6.Bölüm için yayınlanan fotoğrafları sizlere sunuyoruz..

"Bugünün Saraylısı izle Fan Sitesi"





Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum :

Yorum Gönder