Reklam

Home » » Bugünün Saraylısı Yakında Atv'de

Bugünün Saraylısı Yakında Atv'de

Sponsorlu Bağlantılar

Atv dizilerde dolu dizgin gidiyor.

Kurtlar Vadisi Pusu,Kaçak,Karadayı,Tatar Ramazan,Ben Onu Çok Sevdim,Huzur Sokağı,Doksanlar derken Atv yepyeni bir dizi ile izleyicilerle birlikte olacak.

Yeni Dizimiz "Bugünün Saraylısı"...

Dizinin yapımcılığını Şükrü Avşar üstleniyor.Yönetmen koltuğunda ise usta yönetmen Kudret Sabancı var.
Dizinin oyuncuları ise Usta oyuncu Selçuk Yöntem başta olmak üzere Nazan Kesal,Cansu Tosun,Serhat Teoman,Ali Ersan Duru,Gözde Çığacı,Derya Durmaz'dan oluşuyor.

"BUGÜNÜN SARAYLISI" Çok yakında ATV'de

Bugünün saraylısı Dizisinin Konusu

Dizinin isminin Bugünün saraylısı olmasının sebebi Katipoğlu ailesinin köklerinin saraya dayanıyor olmasıdır.Ama Katipoğlu ailesi bu sıralar maddi anlamda sıkıntı yaşamaktadır.Geçmişi kuyumcu olan "Saraylı Bey" ile anılan Ata Katipoğlu geçirdiği bu maddi zorluğu aşmak için aileden kalan yalıyı satarak biraz olsun ekonomik olarak rahatlamak istemektedir.Ama kendilerini asil bir aile olarak gören ve Sosyetede ki Statüsünü kaybetmek istemeyen karısı Üftade ve kızı Feride bu durumu kabullenmek istemezler.Yalı için talip olan bir kişi Kayseri'li bir genç kızdır.İsmi Ayşen olan bu kız Bağ evinden başka yerde yaşamamış güzel ve zengin bir kızdır.Yalıyı satın alan Ayşen "Bugünün Saraylısı" olarak yerleşir.Bu şekilde gelişen olaylarla herkesin yaşamı değişiverir.

"Bugünün Saraylısı Dizisi " Yapımcısı Şükrü Avşar'ın dizi  hakkındaki görüşleri şu şekilde;







2 yıl boyunca titizlikle emek verdiğimiz bu yolculuğa "Bugünün Saraylısı" romanından hareketle çıktık. Hikâye gayet güzeldi fakat yaptığımız drama çalışmalarında hikâyenin dizi projesi olarak sürdürülebilir olmasıyla ilgili çeşitli problemler yaşadık. Romanın ismini, bazı karakterlerin ismini ve karakterlerin bazı özelliklerini alarak günümüz yaşam biçimlerine uyarladık, olayları günümüze adapte ettik ve yeni karakterlerle farklı hikâyeler eklemleyerek sürdürülebilir bir hikâye elde ettik. İzleyicinin benimseyeceği, severek takip edeceği bir proje olacağını düşünüyorum" dedi.

Bizde "Bugünün Saraylısı İzle" Fan sayfası olarak diziyi beklemeye koyulduk.

Dizi ile ilgili haberler fragmanlar elimize geçtikçe sizlere paylaşacağız.


http://bugunun-saraylisi-izle.blogspot.com/
Sponsorlu Bağlantılar

0 yorum :

Yorum Gönder