Reklam

Home » » Bugünün Saraylısı 24.Bölüm İzle 26 Nisan Cumartesi

Bugünün Saraylısı 24.Bölüm İzle 26 Nisan Cumartesi

Sponsorlu Bağlantılar

BUGÜNÜN SARAYLISI SON BÖLÜM İZLE,BUGÜNÜN SARAYLISI 24.BÖLÜM YENİ BÖLÜM İZLE

Bugünün Saraylısı Yeni Bölüm olan Bugünün saraylısı 24.Bölüm ile birlikte 26 Nisan Cumartesi günü bizlerle olacak.Ata içinde bulunduğu zor durumdan kendisini nasıl kurtaracak.Bugünün Saraylısı Son Bölüm Cumartesi ATV ve sitemiz Bugünün Saraylısı İzle Fan Sitemizde.

Yayınlanacak olan Bugünün Saraylısı 24.Bölüm ile birlikte yine taşlar yerlerinden oynayacak.Savaş oynadığı oyuna devam ediyor ve yoluna çıkan herşeyi Bugünün Saraylısı  izle de gördüğümüz gibi ezip geçiyor.Atıf  Bugünün Saraylısı Son bölüm de Savaş'ı tehdit ediyor.Ayşen'e Ata'nın kızı olduğunu söylemek istiyor.Ama Bugünün Saraylısı Son Bölüm'de Savaş buna izin vermeyecektir.Çünkü oynadığı oyununun kendisinin istediği doğrultuda gitmesini isteyen Savaş Atıf tehlikesinden kurtulmak amacında.Bugünün Saraylısı Son Bölüm izle ekranlarında göreceğimiz gibi Atıf ve bu işi için kullandığı sarışın kadın bir yatağın üstünde gözüküyor.Atıf ve kız öldü mü yoksa Savaş'ın onlar için başka bir planı mı var ?

Bugünün Saraylısı Son Bölüm'de evi terk eden Üftade Ata'nın tüm ısrarlarına rağmen geri dönmemekte inat edecek mi? Bugünün Saraylısı izle hayranlarının merak ettiği bir konuda Ayşen artık bu baba meselesini ne zaman öğrenecek.Ayşen'in bu saf hali hala devam edecek mi? Fatih Ata'nın oğlunu korurken sağlam bir kayaya çarpar.Fatih başını belaya sokar ve bu onun için iyi bir yol olacak gibi gözükmüyor.Bugünün Saraylısı izle de Süreyya gözünü açacak.Fatih'i kendine aşık etme planları içerisinde olan Süreyya anlaşılan o ki Bugünün Saraylısı Son Bölümde yaşanan gelişmelerden pekte etkilenmemiş.

Bugünün Saraylısı Son Bölümde Üftade sürpriz bir ziyaretçi ile karşılaşır. Rezzan olanlardan etkilenmiş gözüküyor.Rezzan Üftade ile olan diyaloğunda Ata tarafından sevilmeyen iki kadın vurgusu yaparak onunda Ata ya olan sevgisinin olduğunu söyler.Bugünün Saraylısı Son Bölüm'de bu gelişme Ata'nın geçmişinin hala onu cezalandırdığını gösteriyor.Bugünün Saraylısı Son Bölümde yaşanan bu gelişmelerden sonra bize gösterilen şey Ata'nın tek aşkı Ayşen'in annesi Asuman.

Bugünün Saraylısı İzle Fan Sitesi

#büyükplan

Aşağıda izleyeceğiniz bölüm videosu www.atv.com.tr adresinden EMBED kodu vasıtası ile verilmektedir.Tüm hakları Resmi siteye aittir.BÜYÜTMEK İÇİN GÖRÜNTÜYE ÇİFT TIKLAYINIZ.

Bugünün Saraylısı 24.Bölüm izle


Sponsorlu Bağlantılar

6 yorum :

  1. Şu balik ağızlı saf mal gibi duran ayşen yerine başkası oynasın yahu diziyi izleme hevesim kaciyor ya.

    YanıtlaSil
  2. maalesef doğru arkadaşın yorumu. ağlak derler bizde öyle bir ifadesi var. rol yeteneğini mi yok, yoksa sahne ışığı mı ne denmeli bilmiyorum ama zevk vermiyor izlemesi

    YanıtlaSil
  3. aysen cok aptal ve saf gorseniyor dizide.bu kadar da saflik olmaz.. boyle insan tipi hayatda yok hakikate uygun olsa daha iyi olur..dizi daha cok izlenir..diger oyuncular iyi oynuyorlar hakkini verelim..

    YanıtlaSil
  4. flowplayer çok kötü diziyi ilerlettiğimde çok fazla atlıyor hangı dk da olduğunu göstermıyor kaldığım yerden devam edemıyorum...

    YanıtlaSil
  5. Efendim resmi siteden aldığımız için bu playeri kullanmak zorundayız.

    YanıtlaSil