Reklam

Home » » Bugünün Saraylısı 16.Bölüm İzle

Bugünün Saraylısı 16.Bölüm İzle

Sponsorlu Bağlantılar

Bugünün Saraylısı 16.Bölüm Hd 720p  Youtube Anında İzle,Bugünün saraylısı Son Bölüm 1 Mart,Bugünün Saraylısı 16.Bölüm Tek Parça 

Bugünün Saraylısı 16. Bölüm izle. Bugünün Saraylısı Son Bölüm 16. Bölüm Yeni Bölüm İzle. Bugünün Saraylısı Son Bölüm İzle. Bugünün Saraylısı Yeni Bölüm İzle. Bugünün Saraylısı 16. Bölüm İzle. Bugünün Saraylısı İzle. Bugünün Saraylısı 16. Bölüm full izle. Bugünün Saraylısı 16. Bölüm seyret. Bugünün Saraylısı son bölüm izle tıkla dizi izle... Bugünün Saraylısı 16. Bölüm izle, Bugünün Saraylısı tek parça izle, Bugünün Saraylısı son bölüm izle, fenomen dizi Bugünün Saraylısı yeni bölümü ile tıkla dizi izle ATV dizi izle.

Bugünün Saraylısı İzleyicisin merakla beklediği 16.Bölüm yeni ayın ilk günü olan 1 Mart Cumartesi akşamı bizlerle oluyor.Evet artık herkes masaya kozlarını koyuyor.Savaş geçen hafta yayınlanan "Bugünün Saraylısı 15.Bölüm" de Nostalji koleksiyonunu hazırlayın demişti ve sanırım o koleksiyon hazır ve onu görücüye çıkaracak.Ama bu koleksiyon Ata Katipoğlu'na ait olan koleksiyon diye düşünüyoruz.Ekibinden de iyi bir çizim çıkmayan Savaş Ayşen'in son tavrından sonra artık onları masanın üstüne koyacaktır.

Bir sürprizimiz var diye sahnede olan Feride mutlu gözüküyor.Bu mutluluk eve döndüğü için mi bilemiyoruz.Bunun cevabını Bugünün Saraylısı Son Bölüm de alacağız.Ama salonda soğuk rüzgarların estiği kesin.Ayşen yine serzenişte "Sen bizi bitirdin " diyor.Bunun sebebi taşlar olabilir.Acaba ikisi de aynı taşlarımı görücüye çıkardı ? Ne dersiniz ?

Ayşen Savaş'a aşık ama işi devamlı yokuşa sürüyor.Savaş ilk başta yaptıklarının karşılığını fazlası ile Ayşen'den görüyor.Ayşen Fatih'i koz olarak kullanacak Savaş'ı daha çok vurmak istiyor ama unuttuğu bir şey var o da Fatih ile salona girmesinin Süreyya'yı yaralayacak olmasıdır.Azda olsa kendini toplayan Süreyya Ayşen ve Fatih'i kol kola görünce yine eski haline dönebilir.Belki bir daha toparlanma şansı bulamaz.Ayşen bu yönden hem Fatih hemde Süreyya'ya haksızlık ettiğini düşünüyoruz.

Gezenin ilerleyen saatlerinde Savaş artık dayanamaz devamlı üstüne gelen Ayşen'i sevdiğini defalarca söylemesine rağmen Ayşen hala oyun oynadığını düşünür."Seni seviyorum demek yetmez Savaş" demesi artık bardağı taşıracaktır.Eski Türk filmlerinde olduğu gibi onu sırtlayan Savaş salondakilerin bakışlarına aldırış etmeden onu alıp götürecektir.

Bu birliktelikten hoşnut olmayan kişilerin sayısı oldukça fazladır.İkisi birbirine aşık olsa da bu "AŞK" imkansız gözüküyor.Bakalım biz mi yanılacağız yoksa kazanan Savaş ve Ayşen mi olacak.Ama Savaş'ın kazanması için hırslarına hakim olması ve müstakbel kayın babası olan Ata Katipoğlu ile olan soğuk savaşa bir dur demesi lazım.

Sitemizde yayınlanan Videolar resmi site olan www.atv.com.tr adresinden Embed kodu vasıtası ile sitemize eklenmektedir.
Sponsorlu Bağlantılar

1 yorum :